honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #165 poslato: Maj 30, 2007, 16:31:29 » |
|
Dolazi čovek kod prodavca da kupi nešto i pita: • Koliko ti je ovo? • 5 banki. • Pa šta ti misliš da ja imam banke na bacanje kao Dinkić?
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
7
|
|
« Odgovor #166 poslato: Maj 30, 2007, 16:34:23 » |
|
Zena ti je kao nuklearna elektrana: -tri godine ulazes -deset godina koristis -a posle neznas sta ces sa otpadom
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #167 poslato: Maj 30, 2007, 19:07:45 » |
|
da li ste culi najnoviji vic o plavusama Zasto plavusa stoji na trotoaru i gleda u vrhove zgrade koje stoje jedna preko puta druge? Razmislja sa koje da skoci
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
DOKTOR
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #168 poslato: Maj 30, 2007, 20:58:34 » |
|
Došao lala ko sudije jer je tukao ženu. Sudija:Lalo jeste li bili pijani kad ste tukli ženu? -Nisam -Znači bili ste trezni? -Nisam Pa kako to? Pa TAMAN!!
|
|
|
Sačuvana
|
NAJBRŽI PIVOPIJA
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #169 poslato: Maj 31, 2007, 02:03:36 » |
|
Jedu Mujo i Fata škampe, Fata se isprska po haljini i kaže: • Juuu, izgledam k'o svinja! Mujo je pogleda i kaže: • A još si se i isflekala!
Dali majmunu u zoo vrtu da jede trešnje a majmun prvo strpa trešnju u guzicu pa onda pojede. Videli to posetioci pa upitaše čuvare, zašto to majmun prvo stavlja trešnju u guzicu pa onda u usta? • Ma pustite ga, pre neki dan je, jadan, pojeo čitavu breskvu pa nije mogao da iskenja košpu, pa sada prvo proba da li može da prođe..
Došao unuk-narkoman kod babe i pita: • Baba, jesi li videla one moje tabletiće sa stola? Tek će baba: • Ma kakve tabletiće, jesi ti video one zmajeve u kuhinji?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #170 poslato: Maj 31, 2007, 11:36:01 » |
|
Koje su dvije zajednicke rijeci za tri sledeca pojma?
*Zagoreo hleb *Trudna zena *Utopljen covjek
********************************************************* ********************************************************* ********************************************************* ****************KASNO IZVADJEN****************************
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
stepanovic
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #171 poslato: Maj 31, 2007, 22:57:15 » |
|
Supe vic!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ziky_6
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #172 poslato: Jun 01, 2007, 18:22:48 » |
|
imam i ja jedan: šetaju cigan i ciganka po cesti, i padne ciganki djete u vodu, kaže cigo oćemo da ga dižemo il ćemo novo da pravimo
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gia86ns
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #173 poslato: Jun 02, 2007, 11:40:46 » |
|
Zasto crnogorci ne mogu da organizuju Velikog Brata u Crnoj Gori???
-Zato sto ne mogu da nadju 15 clanova koji nisu u krvnom srodstvu!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
GARAVILIJA
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #174 poslato: Jun 03, 2007, 10:28:46 » |
|
KOja je razlika pomedzu dugogodisni partner i jesti spagete ? Spegete bar mrdaju :-)))
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #175 poslato: Jun 03, 2007, 17:16:37 » |
|
Sede dva klinca u Etiopiji. Jedan glođe kosku. Drugi kaže: • Daj i meni malo! • NE DAM!! • Daj meni malo - opet će onaj bez koske. • NE DAM!! • Daj malo, što si takav? • NE DAM!! • Neka, neka! Umreće i meni mama!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #176 poslato: Jun 03, 2007, 17:26:44 » |
|
Pričaju dva pedofila o tome ko je mlađu curicu obradio. Kaže jedan: • Ja sam marno jednu od dve godine. A drugi mu na to odgovara: • Fuj, pa to hoda.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
silverster
Member
Van mreže
Look at me, I'm like an angel...
|
|
« Odgovor #177 poslato: Jun 04, 2007, 00:57:40 » |
|
Ima stvarno dobrih odvala ovde! Evo jedna i od mene: Uče mama i tata, po zanimanju programeri, svoje dete da priča: -Kako kaže maca? -Mjau, mjau... -Bravo! A kako kaže kuca? -Vau, vau... -Super! A kako kaže miš? -Klik, klik... A ako ste raspolozeni, napisite koji vic o programerima.
|
|
|
Sačuvana
|
Od zivota ne ocekuj vise nego sto moze da ti pruzi, to je jedini nacin da ne budes nesrecan
|
|
|
Mile_Slikar
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #178 poslato: Jun 04, 2007, 13:08:44 » |
|
Doshao Bog na zemlju i pita malog pericu: "Je li dete gde je ovde apoteka?" perica mu na to odgovara: "Necu da ti kazhem!" Bog mu kazhe: "Ti necesh onda u raj!" Perica na to odgovori: "He pa necesh ni ti u apoteku!"
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Gale
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #179 poslato: Jun 05, 2007, 17:48:41 » |
|
Pita profesor učenike: - "Hoćete li da vam postavim dva pitanja?" Svi uglas odgovaraju: - "Neećemoo!" - "Ma dobro, ja ću vam ipak postaviti i ko odgovori na prvo nemora na drugo." I pita on "kol'ko konj ima dlaka na sebi". Jedan učenik odgovara: - "85752000". - "Kako to, odakle ti taj broj?" - upita profesor. Učenik kaľe: - "Rekli ste k'o odgovori na prvo pitanje, na drugo ne mora!"
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|