ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #5445 poslato: April 12, 2009, 00:55:08 » |
|
nee..ali sam prepun emocija i svaceg sto bi inspirisalo pesnika..ali nisam taj i mnogo se izjedam zbog toga...
oi ima nekog u americi?
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #5446 poslato: April 12, 2009, 01:08:20 » |
|
iam drugaricu....nekada ziwela u waljewu sada ziwi u kanadi...
oi woli da bude sam(da razmislja itd)
|
|
|
Sačuvana
|
dvojica su gluplji od jednog!
|
|
|
Big Moca
|
|
« Odgovor #5447 poslato: April 12, 2009, 12:17:07 » |
|
ne
OI obožava naučnu fantastiku?
|
|
|
Sačuvana
|
Jedini normalan u svetu ludih,ili jedini lud u svetu normalnih...
|
|
|
ciganche:)
|
|
« Odgovor #5448 poslato: April 12, 2009, 12:23:11 » |
|
laz
a oi?
|
|
|
Sačuvana
|
Everything will be OKAY in the end. If it is NOT okay, it is not the END.
ja cu naci novog princa, al za mene ce moj tata uvek biti kralj ♥ ♥ ♥
|
|
|
Big Moca
|
|
« Odgovor #5449 poslato: April 12, 2009, 12:35:33 » |
|
ne OI veruje da postoje živa bića na nekim drugim planetama nepoznatim ovozamaljckoj civilizacji?
|
|
|
Sačuvana
|
Jedini normalan u svetu ludih,ili jedini lud u svetu normalnih...
|
|
|
|
|
« Odgovor #5450 poslato: April 12, 2009, 13:41:19 » |
|
ne hvala bogu... marija extra pitanje, volim da budem sam uz muziku i u drustvu mojih problema..
oi nema problema mnogo?
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #5451 poslato: April 12, 2009, 15:39:15 » |
|
Svako ima probleme, i svakome su njegovi problemi najveci. Oi voli da bude pored vode, na vodi i sl..?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5452 poslato: April 12, 2009, 16:19:00 » |
|
da mnogo ... volim da pecam previiise...cesto odem sam na pecanje to me opusta...sve na vodi opusta ! oi je nekad bila u Italiji?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #5453 poslato: April 12, 2009, 16:21:07 » |
|
neee... oi je danas bolje???
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5454 poslato: April 12, 2009, 16:23:28 » |
|
jeste... lepo se borim sa nekim stvarima... i ne razmisljam puno tako da mi je extra ... a kuk i dalje jako boli ...kako cu ja u autobuuusu ... joooj... oi je danas nesto posebno srecna?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #5455 poslato: April 12, 2009, 16:25:00 » |
|
pa i nisam....dans mi je bas nesto blajk dan...ali sam ipka srecna...
oi woli da pomogne drugim ljudima???
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5456 poslato: April 12, 2009, 16:26:44 » |
|
zbog meneee je l' da maroo? da volim ali covek ne treba da se hvali ni jednim dobrim delom ... oi nema vise vremena za forum pa pali negde na neki posao?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #5457 poslato: April 12, 2009, 16:29:41 » |
|
,,da volim ali covek ne treba da se hvali ni jednim dobrim delom,,slazem se sa owim... zbog meneee je l' da maroo?....sta owo znaci....to nisam skapirala... (jesam glupa...) trebala sam....al nemogu.....jos malo cu da spawam... oi woli da resawa ukrstenice???
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #5458 poslato: April 12, 2009, 16:32:10 » |
|
da ali u kafani ... sa drustvom pa polako na dalek put ... pa zbog mene si srecna 100% na to sam mislio ... i nisi glupa -_- ... oi je neuredna soba ? !
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #5459 poslato: April 12, 2009, 16:34:24 » |
|
istina
oi obozawa da pliwa???
|
|