ViTeZ_KoJa :)
|
 |
« Odgovor #5280 poslato: Mart 22, 2009, 16:33:33 » |
|
jesam i to ulazi od ortaka bakuta lol i saopstava nam je l' tu vest.. i ja kazem kao : a jeeeeeeeste.. i ona;majke mi...ja opet;ne mogu da verujem...ona: OCIJU MI .... aaaaaaaaaaaaaaa.. kako sam se pocepao od smeha, ta zena se stalno kune u nesto...
oi cesto slucajno spamuje?
|
|
« Poslednja izmena: Mart 22, 2009, 16:37:33 ViTeZ_KoJa :) »
|
Sačuvana
|
 One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
ZenTale
|
 |
« Odgovor #5281 poslato: Mart 22, 2009, 18:55:55 » |
|
Aha..  Pa posle brishem vlastite postove... hehe, shalim se naravno.. A oi?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #5282 poslato: Mart 23, 2009, 00:53:19 » |
|
skoro uvek..ali stvarno nenamerno  izvini Zen zbog toga..popravicu se ima vremena... oi se nervira kad vidi spam? 
|
|
|
Sačuvana
|
 One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
ciganche:)
|
 |
« Odgovor #5283 poslato: Mart 23, 2009, 00:58:39 » |
|
pa zavisi koje je vrste... nervira me kad vidim da ima spama a niko nije reagovao jer su mene kad sam dosla 'gazili'... doduse 'gazenje' je urodilo plodom jer vise to ne radim..
oi ne voli Bajagu?
|
|
|
Sačuvana
|
Everything will be OKAY in the end. If it is NOT okay, it is not the END.
ja cu naci novog princa, al za mene ce moj tata uvek biti kralj ♥ ♥ ♥
|
|
|
|
 |
« Odgovor #5284 poslato: Mart 23, 2009, 01:02:31 » |
|
lazes jovana! -_- ..  pa ok mi je Bajagic Momcilo.. oi ponekad zaboravi da se izvini?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
 |
« Odgovor #5285 poslato: Mart 23, 2009, 01:09:32 » |
|
Ne, uvek kada treba uradim to... OI bi volela da bude Global Mod na fourmu? 
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
 |
« Odgovor #5286 poslato: Mart 23, 2009, 01:11:37 » |
|
hmmmm ne lepo je to biti ali je i obaveza nisam ja bas neki opasni za taj posao...
oi se ukocila od sedenja za kompom?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #5288 poslato: Mart 23, 2009, 01:15:29 » |
|
daaaa..ali nisi stroga toliko...bas me zanima da l' mozete medjusobno da se banujete?  oi zna odgovor na moje postavljeno pitanje? 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
 |
« Odgovor #5289 poslato: Mart 23, 2009, 01:16:47 » |
|
Mozemo  Al' ja imam veze u samom vrhu kovacha pa uvek mogu da budem odbanovana...  OI je spavala do malopre?
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
 |
« Odgovor #5290 poslato: Mart 23, 2009, 01:20:39 » |
|
jaoooooooo nisam imao sam tekmu i crkao sam... moram sad da idem jer sutra ustajem rano u skolu a imam slikanje za ne znam kako se kaze  nesto na t..tablo,tabo,ko ce ga znati... oi su zapetljani kablovi kompa?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #5292 poslato: Mart 23, 2009, 01:23:43 » |
|
laz..nisam toliko bogat...
oi gotivi milana tarota?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
 |
« Odgovor #5293 poslato: Mart 23, 2009, 01:34:06 » |
|
Ich.. :bljak:
Oi koristi msn?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ciganche:)
|
 |
« Odgovor #5294 poslato: Mart 23, 2009, 02:03:15 » |
|
koristim...naravno
oi voli Aerosmith?
|
|
|
Sačuvana
|
Everything will be OKAY in the end. If it is NOT okay, it is not the END.
ja cu naci novog princa, al za mene ce moj tata uvek biti kralj ♥ ♥ ♥
|
|
|
|