ivaccc
|
|
« Odgovor #345 poslato: Januar 19, 2008, 16:14:19 » |
|
Ova prva ti je ubitachna, Felixe.
|
|
|
Sačuvana
|
There is nothing you could do that I have not already done to myself...
|
|
|
djeneral
|
|
« Odgovor #346 poslato: Januar 19, 2008, 16:15:59 » |
|
hehe how come we never grow up??? ccc meni se neswidja tvoj potpis "women grow up too fast"
|
|
|
Sačuvana
|
whoever does not try does not learn
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #348 poslato: Januar 19, 2008, 20:18:37 » |
|
Slažem se sa Micinim potpisom. Kao što sam se složio i sa onim mojim, kad mi ga je poslala... I želim da prokomentarišem... Mi prema svojim potrebama određujemo svoju sreću. Nekada smo srećni a da nismo toga ni svesni. A isto tako nesrećni zbog onoga što nemamo... Dakle, kada imamo i jedno i drugo, a tako je kod većine nas, da li smo srećni ili nesrećni? Sve zavisi od toga u šta gledamo - u svoju sreću ili u svoju nesreću. Kada gledamo u svoju sreću i pored nesreće - mi budemo srećni. Kada gledamo u nesreću i pored sreće - nesrećni smo... Dakle, sreća je stvar izbora. I onoga šta mi u stvari želimo... A stvari će uvek, manje više biti iste... Uvek će biti sreće i nesreće... Osim kad ne bude više ljudi koji vide nesreću... Onda će ostati samo sreća... Izvinite za off-topic, ali mislio sam da se oko toga priča ovde, već par strana...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #349 poslato: Januar 19, 2008, 23:58:57 » |
|
Zenov potpis je vrlo zanimljiv, ujedno mudar i mocan.... Svaka cast brate!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #350 poslato: Januar 20, 2008, 06:33:13 » |
|
Šta mislim o potpisu? Pa mislim da... Njegovo veliko srce, može da stane samo u kamion... Rođen je za velike stvari.. Sve ostalo mu je tesno...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #351 poslato: Januar 20, 2008, 06:37:41 » |
|
Zen,pa zar ja nisam "velika osoba"? A tesna....tesna sam samo tamo gde treba da budem...pfff ))))))) O tvom potpisu... Mudro ,sa dubokim smislom i 100%-tnom dozom istine....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #353 poslato: Januar 21, 2008, 17:39:43 » |
|
filozof i sadista ccc
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
ivaccc
|
|
« Odgovor #356 poslato: Januar 21, 2008, 20:20:36 » |
|
Taj Buda bio neki pametan gari....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #357 poslato: Januar 21, 2008, 20:36:36 » |
|
E jes... Jedan od najpametnijih koji su hodali zemljom...
A o potpisu... xe xe... Pa, znaš, Ivacc, većina žena želi i vidi svoje muškarce kao decu, koje bi trebalo odgajati i usmeravati... Pa time na neki način žene su saučesnici u tome da oni ne odrastaju.. ako ne odrastaju... Da ne govorimo o ženama-majkama, za koju će njena deca UVEK ostati samo deca, i nikada neće da odrastu...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivaccc
|
|
« Odgovor #358 poslato: Januar 21, 2008, 23:50:15 » |
|
Zen je pametan. Toliko o tome.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
~Avax~
|
|
« Odgovor #359 poslato: Januar 22, 2008, 01:13:19 » |
|
susta istina
|
|
|