*marina*
|
|
« Odgovor #15 poslato: Maj 06, 2007, 18:55:39 » |
|
Sve bih podnela, ali ZMIJE!!!!! aaaaahh....
|
|
|
Sačuvana
|
"...i ne znam kako razum može ljubavi odoljeti, imat dušu,a ljepotu njenu ne zavoljeti....to je tajna koju čuvam, koja me je vodila, da je ljubav moja NEPOBJEDIVA..." Gibonni
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #16 poslato: Maj 06, 2007, 19:03:18 » |
|
Ma, da......
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #17 poslato: Maj 09, 2007, 15:59:33 » |
|
Marina, ako saznas za jos neku zemlju u kojoj nema zmija, a gde je bolja klima - javi. Ne mogu da vidim zmiju ni na slici!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kovach
|
|
« Odgovor #18 poslato: Maj 09, 2007, 19:14:35 » |
|
Ma zmije su OK Ljudi su zli!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
7
|
|
« Odgovor #19 poslato: Maj 10, 2007, 18:06:25 » |
|
tek sad sam procito ovo odlicno je svaka cast Sa*ki
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #20 poslato: Maj 11, 2007, 22:36:08 » |
|
hehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*marina*
|
|
« Odgovor #21 poslato: Maj 11, 2007, 23:40:21 » |
|
Nadam se da postoji bar još jedna zemlja....:)a kad pomislim na ta odvratna, ljigava i gmizava stvorenja, sva se stresem...kad bi je uživo videla, doživela bih srčani udar - garant!
|
|
|
Sačuvana
|
"...i ne znam kako razum može ljubavi odoljeti, imat dušu,a ljepotu njenu ne zavoljeti....to je tajna koju čuvam, koja me je vodila, da je ljubav moja NEPOBJEDIVA..." Gibonni
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #22 poslato: Maj 12, 2007, 02:07:31 » |
|
Ja sam je videla dosta davno i evo me, ziva sam. Mada, moja trosna srcka krece da preskace i kad je vidim na TV-u
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*marina*
|
|
« Odgovor #23 poslato: Maj 12, 2007, 09:04:41 » |
|
Stvarno su gadne...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
smiljapfc
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #24 poslato: Maj 12, 2007, 14:34:50 » |
|
super tema!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #25 poslato: Jun 17, 2007, 12:09:05 » |
|
Moja drugarica danas putuje za Irsku... blago njoj...nema vise da se stresira zbog zmija... Sve bih dala da kod nas nema zmija...uh...kako ne volim da gmizgava stvorenjaaa...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #26 poslato: Jun 17, 2007, 12:20:41 » |
|
...da u Rusiji od posledica trovanja alkoholom godišnje umre oko 40.000 ljudi? Duplo manje nego u Srbiji.
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #27 poslato: Jun 17, 2007, 12:25:41 » |
|
...Sa 47 godina Bil Vajman,basista Roling Stonsa započeo je vezu sa trinaestogodišnjom Mendi Smit uz blagoslov njene majke. Šest godina kasnije njih dvoje su se venčali, ali je brak trajao samo godinu dana. Nedugo potom Bilov tridesetogodišnji sin Stiven oženio se sa majkom Mendi Smit (njena starost - 46 godina). Tako je Stiven postao očuh njegovoj bivšoj maćehi. Da su Bil i Mendi ostali venčani Stiven bi bio očev očuh i deda.
BOLEST Sve bi ja to uza zid i metak u chelo.
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #28 poslato: Jun 17, 2007, 12:30:28 » |
|
Kad se sad nisam shlogirao.
TUTUtUTUTURUTU CHUJTE I POCHUJTE!!!!!!!!! OVIM DEKRETOM ZVANICHNO PROGLASHAVAM SA*KI KRALJICOM NAJDUZHIH POSTOVA
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #29 poslato: Jun 18, 2007, 09:35:21 » |
|
Kad se sad nisam shlogirao.
TUTUtUTUTURUTU CHUJTE I POCHUJTE!!!!!!!!! OVIM DEKRETOM ZVANICHNO PROGLASHAVAM SA*KI KRALJICOM NAJDUZHIH POSTOVA
Pa nek je živa nova kraljica!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|