ZenTale
|
|
« Odgovor #30 poslato: Oktobar 17, 2007, 04:19:42 » |
|
Još držim obećanje.... lalalalala...
Dakle da vidimo... Dobra si? Dobro.. Ne diraš nama dragu Mušmulu? Super.. Popela si se na Mon Blan???
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #31 poslato: Oktobar 17, 2007, 21:39:27 » |
|
Jao kako lepa tema! Obecavam sta?! Ne znam... Ajde npr. obecavam da cu od sada poklone kupovati na vreme, a ne sa zakasnjenjem! Prvo mi palo na pamet...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
makilica
|
|
« Odgovor #32 poslato: Oktobar 17, 2007, 22:18:23 » |
|
hehehe.... extra tema evo ja obecavam da cu sutra komsiji narezati svu muziku koju mu obecavam vec jedno godinu dana sad sam obecala vama a i sebi pa cu morati pisemo se sutra
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #33 poslato: Oktobar 18, 2007, 01:24:45 » |
|
Jao kako lepa tema! Obecavam sta?! Ne znam... Ajde npr. obecavam da cu od sada poklone kupovati na vreme, a ne sa zakasnjenjem! Prvo mi palo na pamet...
Bravo djtufnice! Uh.. to bi i ja trebao da obećam.. Evo i ja ću to isto da obećam!Lepo od tebe, makilice.. pozz.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
makilica
|
|
« Odgovor #34 poslato: Oktobar 18, 2007, 15:00:50 » |
|
ljudovi ja sam ispunila obecanjeeeeeeeee komsija nije mogao da veruje,eto dokaza da se cuda desavaju..... hehehehhe tale bre kakve su to suze u ocima?heheheh pozz za tebe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #35 poslato: Oktobar 18, 2007, 15:53:12 » |
|
...ludom radovanja
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #36 poslato: Oktobar 19, 2007, 05:02:58 » |
|
ljudovi ja sam ispunila obecanjeeeeeeeee komsija nije mogao da veruje,eto dokaza da se cuda desavaju..... hehehehhe tale bre kakve su to suze u ocima?heheheh pozz za tebe
Ma nisu suze, već samo pozdrav, ali pošto nema drugačiji smajli, ovaj mi je bio najzgodniji - on ti maše Maklice! Kao i ja..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #37 poslato: Oktobar 19, 2007, 13:24:20 » |
|
Pocela sa ispunjavanjem svog prvog obecanja... uh...tesko je... ali znam da moram...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #38 poslato: Oktobar 20, 2007, 13:03:12 » |
|
Još držim obećanje.... lalalalala...
Dakle da vidimo... Dobra si? Dobro.. Ne diraš nama dragu Mušmulu? Super.. Popela si se na Mon Blan??? Nisam rekla ispunila nego držim obećanje.. Ne diram Muš.. Treniram za Mon Blan.. Tamo mogu tek u julu kad je najmanji snijeg....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #39 poslato: Oktobar 20, 2007, 13:19:47 » |
|
Obećavam da neću više da mislim na nju i da je volim.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #40 poslato: Oktobar 22, 2007, 14:40:44 » |
|
Obećavam da neću više da mislim na nju i da je volim. Sho?! Shta je zgreshila??
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #41 poslato: Oktobar 22, 2007, 14:42:02 » |
|
Nešto najgore. To se ne oprašta.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #42 poslato: Oktobar 23, 2007, 15:34:07 » |
|
I ti si nam loshe zaljubljen?? Hmm... mislila sam da sam jedina...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #43 poslato: Oktobar 24, 2007, 06:58:15 » |
|
Hoćemo li neko obećanje u stilu... Zaljubiću se.. opet.. ali sada 'srećno'...?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #44 poslato: Oktobar 24, 2007, 16:51:07 » |
|
Mogu ja to da obećam, ali ne znam da li mogu da ispunim.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|