BataRedHell
|
|
« Odgovor #120 poslato: Septembar 12, 2008, 20:01:54 » |
|
ღ ♥ Mickili ♥ ღ Respect ......................
|
|
|
Sačuvana
|
"ЈА НЕ ОДЛУЧУЈЕМ ДА ЛИ ЋУ ИЋИ У БИТКУ, ПО ТОМЕ КОЛИКА СИЛА МИ ПРЕТИ, НЕГО ПО ТОМЕ КОЛИКУ, СВЕТИЊУ БРАНИМ"
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #121 poslato: Septembar 12, 2008, 23:34:41 » |
|
Jeckooooo! Pa i ti meni nisi uzvratila, iako si bila moja simpatija čim sam došao na forumčić... Ma nema veze.. Volimo se mi i ovako, zar ne, Jecili? Intro.. Hvala za odgovor. Lepo... Kakve mi to shokove priredjujesh nakon dve godine sto te poznajem? Oces sad da me srchka uvati kad treba da pochnem da radim napokon ))))))) Eh,Zole,Zole....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #122 poslato: Septembar 13, 2008, 02:02:35 » |
|
Intro.. Hvala za odgovor. Lepo... Nema na cemu
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #123 poslato: Septembar 15, 2008, 01:35:16 » |
|
Kolegnice, uvek se zahvalim kad mi se neko poveri ili kaže nešto manje ili više lično, samo njegovo.. Takav sam. Pa i ako to nije možda nešto puno veliko ili važno.. Jecko Ma daj.. Ništa zbog čega treba da te strefi srčka.. I to baš kad si počela da radiš...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #124 poslato: Septembar 15, 2008, 01:59:56 » |
|
Kolegnice, uvek se zahvalim kad mi se neko poveri ili kaže nešto manje ili više lično, samo njegovo.. Takav sam. Pa i ako to nije možda nešto puno veliko ili važno..
Da,ali ja sam ti kolega vec odavno rekla tj napisala da meni ne trebas da se zahvaljujes nizasta...
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #125 poslato: Septembar 15, 2008, 16:40:39 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #126 poslato: Septembar 15, 2008, 17:43:13 » |
|
Koji si ti manijak ...ako ako
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #127 poslato: Septembar 15, 2008, 20:27:41 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #128 poslato: Septembar 15, 2008, 20:28:33 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #129 poslato: Septembar 15, 2008, 21:26:54 » |
|
ma jel to neko mene voji
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #130 poslato: Septembar 15, 2008, 21:30:48 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #131 poslato: Septembar 15, 2008, 21:34:24 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #132 poslato: Septembar 15, 2008, 21:36:18 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #133 poslato: Septembar 15, 2008, 21:44:19 » |
|
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sto si majko pozurila da me rodis pre nego njega Natalija rodi !!!!!!? ??!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #134 poslato: Jun 24, 2009, 01:58:17 » |
|
Sta bi ljudovi...vise nemate simpatija ovde?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|