Ajd, posto slabo zalazim u ovaj deo foruma da se malo i ja raspricam.
Verovali ili ne ali u zivotu sam uvek imao bolje drugarice nego drugove,prave iskrene i postene,tu mislim na to da
NIKADA nikome nije palo na pamet nikakva hemija,to treba u startu razgraniciti tako da niko ni nepomisli na tako nesto,e sada ako je neko ja to ovako pisem,ogranicen pa u devojci vidi nesto drugo,onda se treba tako i da postavi ili drugovi ili parovi,znaci nema dvojbe oko ovoga,a ako na dva koloseka to je vec druga prica i obicno muskarci gledaju da devojku samo iskoriste(znate na cega mislim),pa zasto ni meni kao muskarcu to nije jasno zato sam gore i napisao (ogranicen),ako mi je drugarica tu je kraj i
TACKA.
I dan danas imam zaista dosta drugarica,smesno mozda zvuci ali je istina,jer su iskrenije od muskaraca i pre ce ti pruziti pomoc kad ti je najpotrebnija.
Evo prvi put cu na forumu da napisem da sam ovde stekao izuzetnu meni i dragu i milu osobu,koja se zove
Milica "nashe majushno chudo" to je moj mali
,izuzetna je drugarica i devojka koju bu trebao da ima svaki Posteni decko,em je svestrana, em je postena,i da nepisem dalje jedna
Predivna Duša od Devojke i zato upozorenje momcima nemoj da vidim da je neko napada
Evo ja sam ukratko napisao, a ko nije shvatio,nikada ni neće.
Izvini micko moj morao sam kad te
Volim normalno kao drugaricu.