***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #15 poslato: April 27, 2008, 21:54:46 » |
|
zaboga ne..........nikako....
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
dalmatinka
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #16 poslato: Maj 01, 2008, 23:19:31 » |
|
to je potpuno ok....malo se prisjetiti starih dana....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mgazilj1
Member
Van mreže
.....u mojim venama tvoja ljubav putuje......
|
|
« Odgovor #17 poslato: Maj 05, 2008, 15:39:07 » |
|
sex bi trebao biti znak ljubavi i poštovanja,ne daje se tijelo svakome,zato ne preferiram sex nakon raskida.Raskid se događa kada osoba osobu više ne voli,ne osječa ništa prema njoj,ili dijetinjastih veza u kojima ne znaš zašto si uopće bio s tom osobom,ili drugih stvari koji se ne priklanjaju normalnoj i uljudnoj vezi...
Ako si osoba koja će svoje tijelo dati bilo kome,nemoraš biti u vezi da bi se dala,ali nije ni uljudno voditi ljubav nakon raskida....osoba s kojom sam ja prekinula ili je ona samnom prekinula,može se ostati samo u prijateljskom kontaktu,a prijateljstvo to ne prilaže,kao ni brijanje na večer,ili može biti mržnje s jedne ili druge strane..ali da se sexam s osobom s kojom sam bila može se desiti samo ako ju još volim i pomirim se s njom..Nikako više!
|
|
|
Sačuvana
|
Kad čovjek izgubi ono što je volio,živi da bi se sječao što je izgubio.Na tom životnom putu suza će koja da krene,al ostat će sječanje na nas prijatelje!!!! (3.g-the best)
|
|
|
MilicaJ
|
|
« Odgovor #18 poslato: Maj 18, 2008, 16:15:52 » |
|
nije se do sada desilo...ali...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Suboticanin
|
|
« Odgovor #19 poslato: Jun 09, 2008, 19:26:00 » |
|
posle j***nja nema kajanja!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bi rekao, posle je*anja nema KARANJA
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Djevojka iz fine porodice
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #20 poslato: Jun 10, 2008, 16:24:28 » |
|
Mislim da se to cesce desava kod osoba koji su bili u nekoj duzoj vezi,ljudi sebi stvore naviku i kasnije je tesko pobjeci od nje,pa se jel prisjete starih dana.Nemam nista protiv toga i ne mogu nikako reci NEE kao ni u kojem slucaju jer ne znamo mi u kakvoj cemo se situaciji naci i kako cemo se tada osjecati,pogotovo kada se radi o osjecanjima tu nikada ne mozes biti siguran.
|
|
|
Sačuvana
|
Ja sam vjestica
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #21 poslato: Jun 27, 2008, 21:07:02 » |
|
Cemu to...Jedno od njih dvoje bi uvek bilo povredjeno posle!
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
MilicaJ
|
|
« Odgovor #22 poslato: Jun 27, 2008, 22:59:55 » |
|
nikako
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
maja_zemun
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #23 poslato: Jul 28, 2008, 09:04:34 » |
|
Nema nikakvog smisla. A vala postujem sebe da bih to dozvolila. Nije sve u seksu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tasak
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #24 poslato: Avgust 04, 2008, 20:00:24 » |
|
Kad je raskid bio bolan po mene,nisam sebi smela da dozvolim da samo zbog sexa produzavam taj osecaj.Podsecalo bi me na tu bol koju sam osetila posle raskida i mozda bi se i javila neka lazna nada u pomirenje pa bi bilo jos gore. A u drugom slucaju,kada me raskid nije boleo-tada ni zelje za sexom nije bilo...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Tanja 92
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #25 poslato: Avgust 06, 2008, 23:57:40 » |
|
E, muskarci, muskarci!Nije nama lako!
|
|
|
Sačuvana
|
*ZatO stO si ywek ty, zatO stO i bez mnOgO reci swe razymes, zatO stO si OgrOmnO xOdajyce srce, zatO stO zaslyzujes diwljenje i ljubaw.E zATO TE WOLIM!*
|
|
|
Jelena
|
|
« Odgovor #26 poslato: Avgust 28, 2008, 02:09:06 » |
|
Nikad mi se nije desilo,niti bi ikad dozvolila da mi se desi...To je protiv mojih principa.
Hahahahahahahah!!!!!! Jbt kako sam ja nekad bila fina ! Ne mogu da verujem.... Sta nam vreme uradi....Vreme je u stanju i zivotne principe da nam ispomera....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #27 poslato: Avgust 28, 2008, 02:20:10 » |
|
ne bih se zalio...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Big Moca
|
|
« Odgovor #28 poslato: Decembar 31, 2008, 19:55:49 » |
|
Posle svađe sve je slađe pa i sex posle raskida.Dešavale su mi se takve stvari,zato smatram da je to OK.....
|
|
|
Sačuvana
|
Jedini normalan u svetu ludih,ili jedini lud u svetu normalnih...
|
|
|
Annahater
Member
Van mreže
Bice swe OK dok pored mene su drugari ..
|
|
« Odgovor #29 poslato: Avgust 11, 2010, 14:12:53 » |
|
Ma nema shanse ... Chista glupost,zawarawanje ... josh pogotowo ako je eze bila iz ljubawi ... ma kakwi ...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|