honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #120 poslato: Oktobar 20, 2007, 01:47:36 » |
|
Hmmm...pa moze...e tako mi se vec vise svidja... e a jel' cemo samo kaficu da pijemo... moglo bi i nesto da se gricne...neka pita da dodje u obzir... i neki filimc da pogledamo...sramota da se ode do mrkve a nijedan film da se ne odgleda...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #121 poslato: Oktobar 20, 2007, 01:50:08 » |
|
hm, moze sve...i pita i filmove cu da pripremim, spremi se za maraton....a sta bi uz kaficu? neki aperitiv moze? sta bi josh zelela? tu sam da ti taj dan docaram najlepshim i da te provedem kv-om....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #122 poslato: Oktobar 20, 2007, 01:52:57 » |
|
hm...uz kaficu... pa nesto ne volim uz kafu da pijem...ali nakon kafice moze... Hm...moze i setnja KV-om...jos ako je sunce...onde kejom pored Ibra... i po onom parku tamo... uff...ala cu da te namucim...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #123 poslato: Oktobar 20, 2007, 01:55:01 » |
|
Jao...swi zivi na faxu...svi zivi imaju obaveze..a i ja cu tako do godine... aaa... Xexe..pa jel' stizes da uskladis skitnju i obaveze...?
mora se ko te pita...videces...bitna je samo dobra kondicija
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #124 poslato: Oktobar 20, 2007, 01:56:03 » |
|
hm...uz kaficu... pa nesto ne volim uz kafu da pijem...ali nakon kafice moze... Hm...moze i setnja KV-om...jos ako je sunce...onde kejom pored Ibra... i po onom parku tamo... uff...ala cu da te namucim... nije mi frka za sve to..potrudicu se da sve postignem, da ispunim zahteve i zelje....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #125 poslato: Oktobar 20, 2007, 01:59:39 » |
|
hm...uz kaficu... pa nesto ne volim uz kafu da pijem...ali nakon kafice moze... Hm...moze i setnja KV-om...jos ako je sunce...onde kejom pored Ibra... i po onom parku tamo... uff...ala cu da te namucim... nije mi frka za sve to..potrudicu se da sve postignem, da ispunim zahteve i zelje.... eto vidis mici,mrkva hoce da kaze da je u dobroj kondiciji,jel tako mrkvo?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #126 poslato: Oktobar 20, 2007, 02:00:35 » |
|
@micka: hmm...znaci da ja vec sad pocnem sa pripremama... posto mi je kondicija na 0... @mrkva:stvarno?...pa super...onda ja sto pre da dolazim a?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #127 poslato: Oktobar 20, 2007, 02:06:41 » |
|
@micka pa pokushavam da ostanem u formi... hehe al mi ne uspeva neshto, sladje mi je da sednem u kola i da se vozam
@honey_mici stvarno! sto se mene tiche moz da dodjesh kad hoces..nikakav problem nije... samo neznam dal ces da budes spremna na te planove i obilaske? da ne ostanesh bez teksta pa sta onda?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #128 poslato: Oktobar 20, 2007, 02:07:24 » |
|
@micka: hmm...znaci da ja vec sad pocnem sa pripremama... posto mi je kondicija na 0... @mrkva:stvarno?...pa super...onda ja sto pre da dolazim a? paaa mici,vezbom se kondicija i stice
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #129 poslato: Oktobar 20, 2007, 02:08:41 » |
|
@micka pa pokushavam da ostanem u formi... hehe al mi ne uspeva neshto, sladje mi je da sednem u kola i da se vozam
eee mrkvo,oma na dzogiranje i sl.zbog mici,ali oma!!!
|
|
« Poslednja izmena: Oktobar 20, 2007, 02:18:19 miliza »
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #130 poslato: Oktobar 20, 2007, 02:13:28 » |
|
@honey_mici stvarno! sto se mene tiche moz da dodjesh kad hoces..nikakav problem nije... samo neznam dal ces da budes spremna na te planove i obilaske? da ne ostanesh bez teksta pa sta onda?
hm...ja da ne budem spremna... svasta...pa ti ko da me ne znas... i ja da ostanem bez teksta... more imam ja jezicinu...ne brini ti....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #131 poslato: Oktobar 20, 2007, 02:15:40 » |
|
uf, to u fazonu da nece da ti se svidi?a? kad te ja provedem kroz kv, ostajesh bez, kakvog teksta, ostajesh bez daha....zavolecesh kv....al neznam dal ces biti spremna dok ne dodjesh...ja i kv smo chudo prirode.....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #133 poslato: Oktobar 20, 2007, 02:25:06 » |
|
hm, jedno od najvecih chuda prirode se nalazi u kv-u, samo shto josh nije otkriveno....a potrudicu se da ostanesh vbez daha, ad cesh posle svim drugaricama pricati kako ti je bio lep provod kod mene...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #134 poslato: Oktobar 20, 2007, 02:31:47 » |
|
uh...ma ima da padnem na dupe..vec sad znam... znaci to opasno neko chudo... hmmm.. ne znam...sad si me toliko zazeljkao da MORAM da dodjem da vidim...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|