ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #3570 poslato: April 04, 2009, 21:28:02 » |
|
mariiija pa spamujees postavi pitanje posle odgovora ! :* Da li mislite da ce ovog leta biti ne zapamceno sparno?
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #3571 poslato: April 04, 2009, 21:31:31 » |
|
(sorry...ipak nisam fino dete..xD) narawno da ce biti... da li cete owog leta ici na more??
|
|
|
Sačuvana
|
dvojica su gluplji od jednog!
|
|
|
|
|
« Odgovor #3572 poslato: April 04, 2009, 21:34:59 » |
|
hmmm sto posto samo jos da vidim da l; ce pasti ispala kao sto i predpostavljam...ali idem 100 posto ! da li cete raditi ovog leta?razmisljate li o tome? (ako nemate posao)
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #3573 poslato: April 04, 2009, 21:37:58 » |
|
gde da radim kad idem u srednju skolu....xaxaxaxa.... da li wam se dopada pesma koja ce predstawljati srbiju na evroviziji owe godine..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #3574 poslato: April 04, 2009, 21:41:19 » |
|
pazi, po meni je extra sto cemo promeniti stajl konacno..posto su do sad sve bile balade skoro... i ako ne napravi uspeh neki vidjeniji super je posto ne mozemo uvek da imamo dobro pesmu... (pa mislio sam preko letnjeg raspusta ) da li se secate vas u 3 godini? i sta ste sve radili?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #3575 poslato: April 04, 2009, 21:52:35 » |
|
nesecam se...al su mi pricali da sam bila nemirna...mesto me nije drzalo...wolela sam da bezim od kuce...xD
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #3576 poslato: April 04, 2009, 22:04:47 » |
|
xaxaxaxa ali sad zato dobro dete ( oept pitanje -_- ti fali opusteno ja ti oprastam evo ja cu umesto tebe !) da li se pitate gde vam je buduci muz/zena sad i kakav je?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #3577 poslato: April 04, 2009, 22:06:30 » |
|
kuci je...dopisujemo se preko msn-a....
koliko cesto izlazite u grad???
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #3578 poslato: April 04, 2009, 22:27:57 » |
|
Kako kad.. od kad studiram slabije,a pre me u kuci nikad nije bilo... em nemam kintu em su studentske kucne zurke zakon!!! Pogotovu sto mi kuca dodje kao neki kafic... svaki drugi dan neke zurke a svaki dan ima sta da se popije Jeste li culi za grupu Kerber? Koja vam je omiljena njihova pesma?
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #3579 poslato: April 04, 2009, 22:29:59 » |
|
narawno da sam cula.... ))....ratne igre....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #3580 poslato: April 04, 2009, 22:34:15 » |
|
Ja ne oprastam to sto nemas pitanje i spamujes... ne smem da oprostim... iduci put kad se tako nesto desi brisem post... Pitanje za osobu ispod: Da li bi voleli da budete Admin ovog sajta?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #3581 poslato: April 04, 2009, 22:40:03 » |
|
-_- bodes tamo gde najvise boli ... salim se ne bi voleo previse obaveza..sta znam... da li mrzite kad vam neko spusti slusalicu? grrrrrrrrrrrrr #*%@#^*@!#%^*!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #3583 poslato: April 04, 2009, 22:45:06 » |
|
ne ostajem ovde weeeeeeeeeeee ! da li mislite da se samo nekad nasiljem resava stvar? npr. narkomanija..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #3584 poslato: April 04, 2009, 22:47:24 » |
|
Ne, nasilje je poslednja opcija u svemu kojoj niposto ne treba pribegavati... ja sam apsolutno protiv nasilja...
Da li ste alergicni na nesto? I na sta?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|