ChEtNiK
|
|
« Odgovor #300 poslato: Mart 09, 2008, 21:29:57 » |
|
A da ja ipak izvedem tenkove pred vladu? O ovim promenama niko nije konsultovao najuticajnijeg ministra - ministra odbrane. Ajmo pesma "Sumadinac pali tenka Premijerka sad te ceka Vozices se ti po gradu Idi odmah sad pred vladu"
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #302 poslato: Mart 09, 2008, 21:34:21 » |
|
Tenk? pa drzavni, ne moj...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #307 poslato: Mart 10, 2008, 08:13:38 » |
|
Protiv ustavna dejstva clanova vlade ce naterati vojsku da brani ustavni poredak
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #308 poslato: Mart 24, 2008, 21:45:22 » |
|
joj... od kad vojvodu nisam srelaaa.... Četnik.. ljub...ljub....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #310 poslato: Mart 25, 2008, 16:44:57 » |
|
Hm, a i Leje nam baš nema često.. I za nju
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #311 poslato: Septembar 16, 2008, 15:53:50 » |
|
e opet me ima često.... Vratila sam se u našu državu! To je dobro...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
|