lejenica
|
|
« Odgovor #270 poslato: Januar 24, 2008, 12:14:32 » |
|
Ja sam ZA!!! Kako to Leja nije aktivna??? Aaaaaa? A što održavam književnost na veomaaa visokom nivou?? To nikome ništa, jeeeel'? Jesam ministrica, narano.... ove kulture naše...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #272 poslato: Februar 01, 2008, 20:42:26 » |
|
ajdeeee....ja čekam da čujem te uslove!
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #273 poslato: Februar 01, 2008, 20:43:37 » |
|
Moram prvo da odem na sastanak sa Premijerom... A to je 14. i 15. februara... a 16. ce biti poznata i proglasena NOVA VLADA... jel' odgovara... ?
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #275 poslato: Februar 08, 2008, 23:32:13 » |
|
sta se ovo radi po vladi u mom odsustvu???sramota planirate puch!!!! auuuuu stidite se!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #276 poslato: Februar 10, 2008, 11:55:52 » |
|
neka ovo bude grb drzave
▓▓▓ ▓/=\▓ ▓\=/▓ ▓▓▓ (▓▓) (▓▓) (▓▓) /O\,,///▓▓▓\\\,,/O\ (O▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓O) \O/""///▒▓▒\\\""\O/ ///|▒▓▒|\\\ |▒K▒| |▒ ▒| |▒ ▒| |▒O▒| |▒ ▒| |▒ ▒| |▒V▒| |▒ ▒| |▒ ▒| |▒A▒| |▒ ▒| |▒ ▒| |▒C▒| |▒ ▒| |▒ ▒| |▒H▒| |▒▓▒| \▒▒/ \/
|
|
« Poslednja izmena: Februar 12, 2008, 19:54:45 G@rf!3ld »
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #277 poslato: Februar 14, 2008, 20:52:36 » |
|
hmm.. interesantan grb.. mada... nekako mi kao iz "sive lobanje silooooo..ja imam moć.....Hi Men.... A dobih neku pohvalu..jupiiiiii.... kad će ova reforma vlade? Da ubacimo i sekretare...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #278 poslato: Februar 14, 2008, 20:54:23 » |
|
moze meni zamenik...al izgleda da nema nikog zivog od vlade.....dizemo bunu na dahije...pokupili sve i pobegle...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
:) hope
|
|
« Odgovor #280 poslato: Februar 14, 2008, 20:58:38 » |
|
pa i ja više čekan kad će ta vlada... bilo je govora da će bit posli izbora, al eto sačekaćemo i ovo valentinovo da prođe.... btw: nije loš taj "grb"
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #281 poslato: Februar 15, 2008, 07:14:23 » |
|
Najbolja vlada je ona koja se "ne vidi". A obavlja svoj posao. Vi i ne znate, a sve je u najboljem redu. A evo biće i javljanja sa sastanka na vrhu, našeg premijera i predsednika, uskoro... Nadam se. He he he... Lejo, aj ti predloži sama sebi sekretara. I Mrkvo ti isto, pa će da se razmotri...
|
|
« Poslednja izmena: Februar 18, 2008, 07:18:58 ZenTale »
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #282 poslato: Februar 15, 2008, 14:33:53 » |
|
Izmenjeni sastav Vlade : Ministar za sport : anonimus88Ministar inostranih poslova : ivacccMinistar za porodicna i socijalna pitanja : hope61Ministar za odnose sa javnoscu : fedman kasadMinistar za turizam : Daraaa Ministar za energetiku : L00dackMinistar za razvoj privrede i indrustrije : felixivecaOstali clanovi koji nisu dobili ministarska mesta nisu ispunili uslove... U sledecem krugu vise srece!
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
|
|