SBgirl07
|
|
« Odgovor #75 poslato: Septembar 13, 2007, 14:52:32 » |
|
ja se slazem sa grbom i zastavom...ako sta treba vicite!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #76 poslato: Septembar 13, 2007, 15:15:08 » |
|
Držimooo fige...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #77 poslato: Septembar 14, 2007, 00:21:15 » |
|
Grb je ok. Zastava.. onako.. može to bolje, mislim, pogledajte malo neke druge zastave...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*Mala Ally*
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #78 poslato: Septembar 17, 2007, 22:10:28 » |
|
A šta je sa novim clanovima? Koje cemo mi mjesto dobit u toj vladi? Ili nam treba neki staž u smislu br. postova?
|
|
|
Sačuvana
|
"Najubojitije oružje kojim su se žene služile vijekovima i koje podjednako djeluje i u odbrani i u napadu je OSMJEH"
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #79 poslato: Septembar 17, 2007, 23:21:59 » |
|
nove chlanove moramo prvo da regrutujemo, a i neka se prijave za neku fotelju... a i imam predlog za himnu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #80 poslato: Septembar 18, 2007, 00:31:32 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #81 poslato: Septembar 18, 2007, 02:41:42 » |
|
Uvek je potrebna 'sveža krv', al polako, ima vremena, da mi vidimo prvo ko si, šta si, šta te zanima, kako bi mogli da ti odredimo pravo mesto.. he he
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*Mala Ally*
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #82 poslato: Septembar 19, 2007, 20:35:26 » |
|
Ako je ovo šala za državljanstvo i ako se može bez takvih uslova u vladu ja sam spremna. Evo ja bih volila nešto oko finansija ako vec niste nekom dali tu funkciju.
|
|
|
Sačuvana
|
"Najubojitije oružje kojim su se žene služile vijekovima i koje podjednako djeluje i u odbrani i u napadu je OSMJEH"
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #83 poslato: Septembar 20, 2007, 04:57:49 » |
|
Naravno da je šala, pa ovo je forum, pa je i država 'virtuelna'. Dobro je da si se izjasnila šta ti je interesovanje, pa će već premijer da vidi šta će i kako... Pozz Mala Ally
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #84 poslato: Septembar 20, 2007, 05:18:26 » |
|
Ok je grb... ali zastav moze bolje da se odradi... Bez ikakvih imena i natpisa... ako mi padne kakva ideja postujem slike...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #85 poslato: Septembar 20, 2007, 14:37:24 » |
|
Slažem se s Mocom;)) "Pomoćnik ministra odbrane: Cooolerka Pomoćnik je dužan da sledi uputstva koja dobija od ministra i da sa njim blisko sarađuje. Wink Svako nepoštovanje ove odredbe povlači posledice. " Ova vlada stvarno ne ide. Što ne mogu ja biti Ministar odbrane, a ON pomoćnik?? Stvarno, ljutim se ... smrch smrch... Što mene niste: Ministrica za kulturu ili tako neš??
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #86 poslato: Septembar 20, 2007, 14:52:34 » |
|
Coolerka, jel ti to podnosiš ostavku? Ili to kažeš samo onako... Ma, zezaš se ti... jasno je da Ministar odbrane mora biti muškarac...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #87 poslato: Septembar 20, 2007, 15:33:30 » |
|
CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC.... Koji je to šovinista... hihiihihihihih... Ma, možete me malo promovisati u nešto drugo??
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #88 poslato: Septembar 20, 2007, 15:51:46 » |
|
Cccc ... Coolerka, pa zar tako protiv svog predpostavljenog ...
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #89 poslato: Septembar 20, 2007, 15:57:00 » |
|
Milane... Pa šta'š čovjek se mora boriti za višeeeee;)...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|