mrkva
|
|
« Odgovor #60 poslato: Septembar 10, 2007, 19:30:06 » |
|
nisi prozvana, nego sam morao da malo progovorim, da bi pochelo to sredjivanje drzave da znamo nasha zaduzenja... a shto se mene tiche odgovaraju grb i naziv drzave... samo koja je himna? a i nas brinu nestali chlanovi... samo da se vrate chitavi! peace, do novog zasedanja!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
G@rf!3ld
|
|
« Odgovor #61 poslato: Septembar 10, 2007, 21:59:47 » |
|
Ljudi sada jedne vrlo ozbiljne vijesti kao sto ste primjetili nekih clanova vec duze nema ali desilo se nesto STRASNO prije par dana dio nase vlade je opljackao drzavnu banku i sta se desilo...u bijegu ti tako oni odluce da prvim avionom odlete na Kubu ali nazalost u putu nestali su u misterioznom Bermudskom trouglu i to je razlog zasto ih nema Za ne povjerovat zar ne ?
|
|
|
Sačuvana
|
~Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola. "Sve dobro svakome, ništa lošeg nikome..." Maharishi Mahesh Yogi
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #63 poslato: Septembar 11, 2007, 00:29:30 » |
|
sramota.... bash sramota, sto i nas sve nisu poveli.... da pijemo skivi sa fidelom i da shnjarimo kohibe....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #64 poslato: Septembar 11, 2007, 01:01:13 » |
|
Mrkvo...osecam se prozvanom... brinem ja za sve... Verujem da premijer deli misljenje samnom... Ovako...prva tacka: Grb drzave je vec svima poznato slovo K ( K- for kovach), zastava... Stef@n je dao predlog da li se slazete sa njim Himna... Milan Bandic je rekao da ima predlog ali ga nije izneo u javnost... Molim Milana ( tj. Angel in love ) da iznese svoj predlog da bi mogli da glasamo za njega... A ime drzave... Pa i za to je dato resenje da ime bude kovach land ili nesto slicno... Da li se sa time slazete... ? Druga tacka: Kao predsednica ja se brinem za svoje nestale clanove... i cinim sve sto je u mojoj moci da ih pronadjem...ali uzalud... Predsednice, premijer deli tvoje mišljenje, naravno... samo je previše zauzet ovih dana (rešava neka važna pravna pitanja ) Sviđa mi se Stef@nov predlog za zastavu... Ime države Kovach Land? Zvuči odlično! Pa, glasajte... i treba nam himna... znači - ostaje da čekamo da se oglasi Angel in love
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #65 poslato: Septembar 11, 2007, 11:17:10 » |
|
A jel' tajno ili javno glasanje?
Grb,zastav i ime imaju glas podrske od mene..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #66 poslato: Septembar 11, 2007, 20:37:26 » |
|
kako je glasanje i kome i kao treba da dajemo predloge za himnu?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
RODJO
|
|
« Odgovor #67 poslato: Septembar 11, 2007, 21:32:28 » |
|
jeli vi ste vec sve izabrali od vratara do predsednika a jel neko pitao narod sta misli...
Kao gradjanin ove drzave trazim da raspisu parlamentarni izbori!!!
ODDDDDMMMMAAAAAHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #68 poslato: Septembar 11, 2007, 22:56:18 » |
|
jeli vi ste vec sve izabrali od vratara do predsednika a jel neko pitao narod sta misli...
Kao gradjanin ove drzave trazim da raspisu parlamentarni izbori!!!
ODDDDDMMMMAAAAAHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meni se čini da se ti kandiduješ za poslanika...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #69 poslato: Septembar 12, 2007, 07:00:50 » |
|
Cenim funkciju koja mi je dodeljena od strane Premijera i Predsednika, hvala Vam, dogovaraćemo se, kao i inače.. Obrazovanje i odbrana su najbitnije stvari. Ja inače izbegavam svaki oblik politike, to spada u extremni jang.. al šta je tu je, net je jin, pa se malo i balansira.. Dakle ja sam Vam vanstranački ministar. A kad bude vremena, izložiću svoje planove i postulate za obrazovanje.
K na grbu mi se sviđa. Ime zemlje.. hm..Kovach.. nemam predlog, bar ne ozbiljan. Zastava.. Može ono Stefanovo, al samo K u jednom od uglova.. kao kod kineske recimo... Može i u sredini kao kod većine zemalja.. i malo svetllija nijansa (plave).. ona koja je u backgroundu foruma..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #70 poslato: Septembar 13, 2007, 00:25:09 » |
|
kako je glasanje i kome i kao treba da dajemo predloge za himnu?
Posalji pp Skorpiji ili meni... ili jos bolje ostavi predolog ovde da i narod kaze sta misli... Znaci dogovoreno grb je jedinstveno i svima poznato slovo K Zastava... pobacu da iskombinujem nesto...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #72 poslato: Septembar 13, 2007, 08:15:43 » |
|
Zna se ko bi bio ministar odbrane...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #73 poslato: Septembar 13, 2007, 09:09:05 » |
|
Ali više ne smiješ da odsustvuješ bez najve, ministre.. Možemo pomisliti da odaješ negdje državne tajne
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #74 poslato: Septembar 13, 2007, 14:30:44 » |
|
Da vas obavestim - premijer će biti odsutan dan-dva... ide u diplomatsku posetu Očekuju ga važni pregovori... ima u planu bespovratni kredit Držite fige!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|