|
BOY NAMED SANDOZ
|
|
« Odgovor #361 poslato: Septembar 25, 2009, 13:24:55 » |
|
Nema pored takvog predsednika normalno da propada drzava . Dole tiranija!!!!!!! A premijera nema nigde .
|
|
|
Sačuvana
|
Ja sam uvek u pravu. To realnost gresi . I want something good to die for, to make it beautiful to live.
|
|
|
|
BOY NAMED SANDOZ
|
|
« Odgovor #363 poslato: Septembar 25, 2009, 13:31:24 » |
|
Kakva monarhija crna. Despotizam. Mene za imperatora . Ma kakva bre je ovo demokratija?!?! Mene teretis za spam a sama spamujes i jos kazes moze ti se. Ovo je politicko proganjanje!!!!! Od sad sam ja disident u ovoj drzavi i posvecujem se razbijanju tiranije. Kad ustane kuka i motika ...
|
|
« Poslednja izmena: Septembar 25, 2009, 13:33:03 Califer »
|
Sačuvana
|
Ja sam uvek u pravu. To realnost gresi . I want something good to die for, to make it beautiful to live.
|
|
|
|
|
BOY NAMED SANDOZ
|
|
« Odgovor #366 poslato: Septembar 25, 2009, 23:46:40 » |
|
Nema, mene je ova vlada zloupotrebljavala, kaznjavala iako nista nisam uradio i jos gomilu stvari koja je radila na osnovu tpga sto ne razmisljam ko oni. Ovo nije demokratija!!! Moja prava su ugrozena od strane vlasti . I posle moram da se bunim... You can ban me but u can't break my spirit! P.S. Mene za vladara .
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #367 poslato: Septembar 25, 2009, 23:49:30 » |
|
Caloriferu,ti nemas pravo da se kandidujes,nemas staza.treba ti 1000+.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
BOY NAMED SANDOZ
|
|
« Odgovor #368 poslato: Septembar 25, 2009, 23:52:26 » |
|
^^ To ti je ova vlast isprala mozak spartacus . Predji kod mene i bices zamenik u novom poretku . To su njihova pravila i lako ce se promeniti. O boze sam sebe plasim koliko mogu da lupam . I ja necu da se kandidujem. Ja cu da uzmem vlast .
|
|
« Poslednja izmena: Septembar 25, 2009, 23:55:18 Califer »
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #369 poslato: Septembar 25, 2009, 23:59:06 » |
|
Caloriferu,pokazujes zelenilo jos jednom. Ali polako,vremenom ces skontat' da me ne mozes kupiti f-jama,niti bilo cim drugim...osim ako nisi zensko.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
BOY NAMED SANDOZ
|
|
« Odgovor #371 poslato: Septembar 26, 2009, 00:03:39 » |
|
Ma dosadno mi pa pokusavam da se zanimam . Sta bi ja radio sa vlascu na ovom forumu, mislim ono, ali aje fora da vas malo cimam . I bre ucini mi uslugu pls. Prestani da namerno pogresno pises moj nick . Kalifer!!! Mada znam da ce zbog ovoga da bude jos gore . Nemoj bundzija da te skine sa vlasti!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
BOY NAMED SANDOZ
|
|
« Odgovor #374 poslato: Septembar 26, 2009, 00:14:34 » |
|
^^ Mici pokusava da me potkupi .
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|