Prvo, Skorpiju nemoj da mi diras... nemoj ona da ti dodje... veruj mi ne zelis da joj diras funkciju...
Drugo lepo pise Vlada by: Skorpija & Mici tako da... ja sam je napravila, tj. Skorp i ja...
Ne mozes nesto sto sam ja stvorila da otimas
A trece... Oklen ti pare da podignes plate? Ne znam da li ce se ministarka finansija sloziti sa time... Moraces sa njom da se konsutlujes..
Evo odmah na pocetku svoje vladavine si poceo da pravis krucijalne greske... ccc
I dragi ipak ja studiram Prava, a i nas premijer... tako da smo ti mi ovde najstruciniji...
Ali kao zelite da nasa draga i mila i najvoljenija drzavica ode u propast... Slobodno, odaberite nestrucni kadar, ali ocekujte ubrzo visoku stopu infalacije, krizu na medjunarodnom trzistu kao i sankcije... sta da vam kazem... to su suste cinjenice.. vi ste na potezu!
Uostalom strasno je kukavicki da smenjujes nekoga ko je u opravdanom odsustvu, kao sto je Skorpi... dok ona resava bitne probleme vezane za nasu drzavu ti bi je smenio... e... kakav si ti to covek Garfi... Vlast kvari, tebe je izgleda pokvarila i pre nego sto si dobio vlast u ruke...