natasa16
|
|
« Odgovor #15 poslato: Avgust 15, 2007, 14:11:14 » |
|
ja bih mocu szvala moki kamionce
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #16 poslato: Avgust 15, 2007, 18:06:52 » |
|
Hm... Na nekoj ekskurziji culi smo neke devojke kako su davale jedna drugoj nadimke kao npr. srecica i ne znam ni ja kakve gluposti pa da bi ih zajebavali mi smo u drustvu poceli da delimo takve nadimke pa je meni dopalo tufnica, a dj je od prezimena. A posto je natasa zauzeto i kao mejl i kao nadimak na forumima ja sam uzela tufna, mada na youtube mi je natasa ime...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
LiDiJa83
|
|
« Odgovor #17 poslato: Avgust 16, 2007, 02:27:41 » |
|
HM... Ja mislim da je kod mene sve jasno... Zovem se Lidija... A uvek stavljam VeLiKo-mAlO, ne znam iz kog tripa, al to radim godinama... 83 jer sam '83 godishte...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Maja84
|
|
« Odgovor #18 poslato: Avgust 21, 2007, 18:42:56 » |
|
Ime i godište. Tako sam ranije počela da koristim na drugim mestima, pa me mrzi da razmišljam gde koji nadimak koristim, ovako mi je svugde isti ili eventualno samo Maja, ako nije zauzeto.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m@rij@
|
|
« Odgovor #19 poslato: Avgust 21, 2007, 18:50:53 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mladi-ljubavnik
|
|
« Odgovor #20 poslato: Avgust 23, 2007, 15:07:14 » |
|
nastao je iz zezanja....
|
|
|
Sačuvana
|
" Noćas sam ti opet sam..... Da me barem nešto udari... Biće rata kažu svi... A ja ću umreti od ljubavi.... "
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #21 poslato: Avgust 23, 2007, 16:07:41 » |
|
^^^ dobro je... Ja sam mislila da je to ozbiljno...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
daxi
|
|
« Odgovor #22 poslato: Avgust 30, 2007, 20:48:39 » |
|
kombinacija imena....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Mushmula
|
|
« Odgovor #23 poslato: Septembar 02, 2007, 17:21:57 » |
|
Ime i godište. Tako sam ranije počela da koristim na drugim mestima, pa me mrzi da razmišljam gde koji nadimak koristim, ovako mi je svugde isti ili eventualno samo Maja, ako nije zauzeto.
imamo najlepse ime na svetu. mushmula nit znam kakvog je ukusa,niti kako izgleda,kazu da je slatko,a to mi s neba pa u rebra palo na pamet.da bi mi nadimak na to,bio mush.a to zvuci cool. s tim da ne podnosim obracanje MUSMULICE,fala bogu ironicno,a btw nesto te osobe nema.umirila se...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivaccc
|
|
« Odgovor #24 poslato: Decembar 14, 2007, 22:12:13 » |
|
Zovem se Iva, prozvali su me Ivac, pa sam dodala josh koje c... I tako....
|
|
|
Sačuvana
|
There is nothing you could do that I have not already done to myself...
|
|
|
:) hope
|
|
« Odgovor #25 poslato: Decembar 14, 2007, 22:47:44 » |
|
skroz jednostavno... only... at english NOMEN EST OMEN [/color]
|
|
|