|
|
alice in velvet
|
|
« Odgovor #47 poslato: Jul 07, 2008, 16:06:41 » |
|
Ja trenutno citam Sofijin svet A pre par dana sam zavrsila Devojku sa bisernom mindjusom! eej baš sam prije dva-tri dana htjela da kupim tu knjigu maš me zaintrigirala al ne mupi je jer mi je bila zbka oko prijemnog iiii jeli dobra? ajd daj kritike
|
|
|
Sačuvana
|
Na jedno uvo ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo ako mi priđu sa prave strane
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #48 poslato: Jul 07, 2008, 16:11:42 » |
|
Koja Sofijin svet - ne znam tek sam pocela A Devojka je fantasticna knjiga... u toliko slojeva je odradjena da jos uvek mislim da je nisam do kraja dokucila... Na prvi pogled govori o teskom zivotu jedne devojcice, ali kad se dublje zagviri citava filozifija je tu... Neki delovi su toliko puni erotskog naboja ali na tako vest nacin to prikriveno... I postisnuta osecanja.. toliko vrsta ljudi u knjizi.... ja sam se odusevila..!
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
|
alice in velvet
|
|
« Odgovor #51 poslato: Jul 07, 2008, 16:29:46 » |
|
Ja jok... al' imam film koji se tako zove... ne znam sad bas dal' imaju veze... LOL e pa to ti je to...film je rađen po knjizi ali je meni knjiga bolja
|
|
|
Sačuvana
|
Na jedno uvo ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo ako mi priđu sa prave strane
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #52 poslato: Jul 07, 2008, 16:32:12 » |
|
E pa odgledacu film kad nadjem vremena, a posle cu i knjigu da procitam - da uporedim... ali koliko skontah neka drama, triler je u pitanju ?
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
Crnokosa cg
|
|
« Odgovor #53 poslato: Jul 07, 2008, 16:33:34 » |
|
Da,u slobodno vrijeme volim da procitam dobru knjigu. Najvise mi prijaju knjige P.Koelja.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
alice in velvet
|
|
« Odgovor #54 poslato: Jul 07, 2008, 16:48:04 » |
|
E pa odgledacu film kad nadjem vremena, a posle cu i knjigu da procitam - da uporedim... ali koliko skontah neka drama, triler je u pitanju ?
pročitaj....nego nije drama, malo je psiho,triler ne mogu je baš svrstati u neki poseban žanr, ali uglavnom, nije loša
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #55 poslato: Jul 07, 2008, 16:48:40 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ahimsa
|
|
« Odgovor #56 poslato: Jul 07, 2008, 17:13:28 » |
|
Ja danas počeh da čitam tu knjigu H. Murakami ima fantastičan način pisanja...a knjiga mi se već sviđa
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #57 poslato: Jul 07, 2008, 17:30:34 » |
|
Ja danas počeh da čitam tu knjigu H. Murakami ima fantastičan način pisanja...a knjiga mi se već sviđa у...крај је одличан....ма видећеш ...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
detanglerka
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #58 poslato: Jul 11, 2008, 02:33:20 » |
|
U poslednje vreme chitam samo Legijine knjige
haha.. braavo.. a chitamo knjige..naravno da chitamo.. ako nije lektira..onda je Amanda Kvik... al ebi ga..u takvom sam dobu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #59 poslato: Jul 11, 2008, 06:20:58 » |
|
Nešto nemam vremena za knjige... Morao bih nađem..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|