Smiley Face
|
|
« Odgovor #15 poslato: Jul 28, 2007, 14:50:26 » |
|
... Što, odmah sam ti oladila?? hehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #16 poslato: Jul 28, 2007, 14:51:04 » |
|
ne,mislila sam da je uopšte ne znaš.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #17 poslato: Jul 28, 2007, 14:51:55 » |
|
hehe... Moram znati, pored latinice, u školi učimo i ćirilicu.. Samo što mi je latinica puuno draža...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #18 poslato: Jul 28, 2007, 14:53:43 » |
|
Aha, e ja sam baš mislila da je u opšte ne učite
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #19 poslato: Jul 28, 2007, 15:33:33 » |
|
naravno da je učimo (bar ova naša generacija...)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #20 poslato: Jul 28, 2007, 16:10:30 » |
|
Aha, e ja sam baš mislila da je u opšte ne učite U RS su 90% znakova napisani cirilicom, i ako necesh da zalutash, treba da znash pismo nasheg dobrog naroda Lajenice... U Vojvodini prvo ide znak na madjarskom, pa na hrvatskom, pa tek onda cirilica... Lepo mi kazhe jedan ortak Iz RS ( on je veci nacionalista od mene) "Shta zhivish tu medju hrvatima i muslimanima dodji ovde kod mene u Srbiju"
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #21 poslato: Jul 28, 2007, 17:32:19 » |
|
KAKAV UZAS!!! Ne mogu da prestanem da cmizdrim, ne mogu da verujem sta se sve desava... UZAS!!! Mnogo me zanima sta ga je nateralo da pukne?! Sigurno je nesto bilo, ni jedan covek ne moze to hladnokrvno da uradi...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
m@rij@
|
|
« Odgovor #22 poslato: Jul 28, 2007, 17:38:12 » |
|
ludo vreme lud svet....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #23 poslato: Jul 28, 2007, 17:41:55 » |
|
HEEJ... Moze ko to prevest??
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #24 poslato: Jul 28, 2007, 17:42:32 » |
|
Sta ceo text ili ukratko sta se desilo?
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #25 poslato: Jul 28, 2007, 17:43:01 » |
|
Bilo šta...samo da skontam;)))
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #26 poslato: Jul 28, 2007, 17:54:50 » |
|
Neki lik koji radi u inostranstvu je dosao kuci i ubio 9 a ranio 2 osobe i pobegao. Trazile su ga specijalne jednice MUP-a i helikopteri. Ovo dvoje ranjenih su operisani i van zivotne opasnosti su. Pre nego sto je pobio ljude posvadjao se sa zenom i pretuko je, ona je rekla da je iz cista mira poceo da je tuce i da se nikad apre toga nisu svadjali niti da je ikada nasrnuo na nju. Kada je pretukao zenu probao je da skoci u bunar i da se ubije ali su ga komsije sprecile. Odmah posle toga uzeo je lovacku pusku i pobio ljude. Medju ubijenim su 2 ili 3 zene i neki decko od 15 god. Kada se saznalo za ubistva ljudi su se zakljucali po kucama i nisu izlazili jer policija i dalje nije nasla lika a on je lovac pa poznaje teren. Ovo je najteze ubistvo u novijoj istoriji Srbije. Nasli su lika posle i uhapsen je.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #27 poslato: Jul 28, 2007, 18:02:07 » |
|
uau... Kako grooozno...
|
|
|