-intro-
|
|
« Odgovor #1365 poslato: April 27, 2008, 11:42:06 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
*KORG*
|
|
« Odgovor #1366 poslato: April 27, 2008, 12:21:40 » |
|
ostadoh bez cigara!
|
|
|
Sačuvana
|
[img width= height=]http://img254.imageshack.us/img254/1641/kogrsigei3.jpg[/img]
Bolje da me mrze zbog onoga sto jesam nego da me vole zbog onoga sto nisam...
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #1367 poslato: April 27, 2008, 12:30:11 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
*KORG*
|
|
« Odgovor #1368 poslato: April 27, 2008, 12:31:09 » |
|
opa, dobih ja novi nadimak
|
|
|
Sačuvana
|
[img width= height=]http://img254.imageshack.us/img254/1641/kogrsigei3.jpg[/img]
Bolje da me mrze zbog onoga sto jesam nego da me vole zbog onoga sto nisam...
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #1369 poslato: April 27, 2008, 12:31:50 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #1370 poslato: April 27, 2008, 16:37:12 » |
|
Pozdrav društvu, poljubac za milo moje!
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #1371 poslato: April 27, 2008, 19:26:09 » |
|
Zarobilo nas vreme i tuga nam se sprema kako cu dalje ne umem i ziveo bih opet tek da te ludo volim i da te ne dam drugima
Zarobilo nas vreme i ko ce da te cuva dok vetar preti jedrima tu ostacemo dugo bez tragova u noci da ne nadje nas istina
Ref. Ne dam nikom da te dira nek' se srusi pola sveta ne dam da ti koplja slome niti kisi da ti smeta
Ne dam vetru da te lomi ne dam suncu da te voli ni tisini da ti svira ne dam nikom da te dira
Zarobilo nas vreme i ko ce da te cuva dok vetar preti jedrima tu ostacemo dugo bez tragova u noci da ne nadje nas istina
Ref.
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #1372 poslato: April 27, 2008, 19:28:30 » |
|
Христос воскресе!
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #1374 poslato: April 27, 2008, 19:31:54 » |
|
Ма нема проблема. Стратег Риспект!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
strateg3
|
|
« Odgovor #1375 poslato: April 27, 2008, 19:32:03 » |
|
Zarobilo nas vreme i tuga nam se sprema kako cu dalje ne umem i ziveo bih opet tek da te ludo volim i da te ne dam drugima
Ref. Ne dam nikom da te dira nek' se srusi pola sveta ne dam da ti koplja slome niti kisi da ti smeta
Ne dam vetru da te lomi ne dam suncu da te voli ni tisini da ti svira ne dam nikom da te dira
Ref.
Ref.
Za ovo ide nesto lepo.
|
|
|
Sačuvana
|
Proći će sve ali duša,obraz i ono što je dobro ostaju zauvekTeško je biti sam. Od toga je jedino teže kada su dvoje sami.
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #1377 poslato: April 27, 2008, 19:47:49 » |
|
Опа почело овде да се пише Ћирилицом.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|