mrkva
|
|
« Odgovor #60 poslato: Jul 31, 2007, 15:16:45 » |
|
odgovara a shto si tuzna?? koji je razlog za alkohol?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #61 poslato: Jul 31, 2007, 15:17:41 » |
|
nemam pojma, takva sam već dva dana... kad bih znala valjda bi mi bilo lakše...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #62 poslato: Jul 31, 2007, 15:19:04 » |
|
aj na chat, da se barem malo oraspolozish... barem da probam, ako nishta drugo
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #63 poslato: Jul 31, 2007, 15:21:31 » |
|
Evo i mene
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #64 poslato: Jul 31, 2007, 15:22:05 » |
|
aj 5 minuta samo...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #65 poslato: Jul 31, 2007, 15:25:30 » |
|
pa lejo, pogledaj moju sliku i odma cesh se oraspolozish.. barem se ja tako oraspolozim
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #66 poslato: Jul 31, 2007, 15:26:16 » |
|
hehe, super si..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #67 poslato: Jul 31, 2007, 16:12:36 » |
|
i jesil se oraspolozila?? jj sam se skenjao neki djavo, neznam koji mi je krasni
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
F3aR
|
|
« Odgovor #68 poslato: Jul 31, 2007, 17:07:22 » |
|
samo opusteno..
|
|
|
Sačuvana
|
Long Live Rock`N`Roll
|
|
|
Maja84
|
|
« Odgovor #69 poslato: Jul 31, 2007, 22:22:22 » |
|
Meni se spava....a inace hocu jednu kucu na moru negde gde je stalno leto i da uzivam i gledam u more po ceo dan....a da i jedno drvo sa maslinama i smokvama da ih sama berem...samo toliko...za pocetak....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #70 poslato: Jul 31, 2007, 22:25:26 » |
|
Nerviraju me ljudi koji vole da manipulisu i prave od sebe zrtve, a nerviraju me i oni koji su povodljivi... UF KAKO ME NERVIRAJU PIZDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zasto ljudi ne mogu da budu opusteni nego se uvek foliraju???!!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #71 poslato: Avgust 01, 2007, 09:58:49 » |
|
Nerviraju me ljudi koji vole da manipulisu i prave od sebe zrtve, a nerviraju me i oni koji su povodljivi... UF KAKO ME NERVIRAJU PIZDIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zasto ljudi ne mogu da budu opusteni nego se uvek foliraju???!!!!!!
Ne obraćaj pažnju na takve ljude. Nisu vredni ni crnog ispod nokta.
|
|
« Poslednja izmena: Avgust 01, 2007, 10:01:17 Milan Bandić »
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
Maja84
|
|
« Odgovor #72 poslato: Avgust 01, 2007, 11:20:33 » |
|
I mene jezivo nerviraju!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #73 poslato: Avgust 01, 2007, 12:20:24 » |
|
u zivotu opusteno a sve ostalo dolazi samo, super tema
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #74 poslato: Avgust 01, 2007, 23:28:21 » |
|
I mene jezivo nerviraju!!! Uhhhhhhhhhh, a tek kako me nervira što nikako da se naviknem nego uvek pop... ma, popizdim skroz!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|