Милан Бандић
|
|
« Odgovor #30 poslato: Jul 29, 2007, 11:53:42 » |
|
Pao je sneg na moje dlanove gde još uvek čuvam te. Bliži se Januar i sneg je pokrio Puteve koji nikud ne vode.
Gde si se sakrila, iza ogledala u neki drugi Svet to znam. Da li si sanjala jata ždralova ili te još uvek muči Košava?
Proći će godine i miris Pelina, postaće miris Jasmina. Sve da se vrate godine zablude sa drugim opet bi otišla.
A ti mi u snove dolaziš i pružaš ruke da me osvojiš ...
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #31 poslato: Jul 29, 2007, 12:15:36 » |
|
Sta ce ti tenk-da ga oslobodis iz CZ-a? Ma jok... Za to kopam tunel
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #32 poslato: Jul 29, 2007, 12:17:11 » |
|
Dokle si stigao sa kopanjem?
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #33 poslato: Jul 29, 2007, 22:47:55 » |
|
volim nekog...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kovach
|
|
« Odgovor #34 poslato: Jul 29, 2007, 22:53:06 » |
|
nocas je ko lubenica..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #35 poslato: Jul 30, 2007, 01:32:23 » |
|
Sta ce ti tenk-da ga oslobodis iz CZ-a? Ma jok... Za to kopam tunel Aaaaaaaaa,ja sam mislila da bi pre nesto revolucionarno i masovno...kad ono tunel... nocas je ko lubenica..
...moja glava... boliiiiiiiiiiiii...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #36 poslato: Jul 30, 2007, 11:50:28 » |
|
Hoćeš li nešto protiv bolova?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #37 poslato: Jul 30, 2007, 21:26:08 » |
|
Ko je ovde nervozan.. opusteno JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ujedam... i sebe i druge... i bukvalno i recima.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #38 poslato: Jul 30, 2007, 21:27:06 » |
|
Ko je ovde nervozan.. opusteno JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ujedam... i sebe i druge... i bukvalno i recima.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hajde ujedi mene. Na granici sam da zaplačem. Bar da imam razloga za to.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #39 poslato: Jul 30, 2007, 21:37:58 » |
|
Dokle si stigao sa kopanjem?
Josh malo pa sad cu... Sta ce ti tenk-da ga oslobodis iz CZ-a? Ma jok... Za to kopam tunel Aaaaaaaaa,ja sam mislila da bi pre nesto revolucionarno i masovno...kad ono tunel... Da ti znash u kakvim su oni celijama... Sramota za ovu drzhavu...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #40 poslato: Jul 30, 2007, 22:17:24 » |
|
Hajde ujedi mene. Na granici sam da zaplačem. Bar da imam razloga za to. Veruj ja sam... aaa.. zaprvo malopre i jesam to radila.. mislim plakala...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #41 poslato: Jul 30, 2007, 22:22:59 » |
|
Ovde svi neshto plachu... qq...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #42 poslato: Jul 30, 2007, 22:23:23 » |
|
E pa mene nije sramota, Honey. Upravo su mi krenule suze. Ne znam samo da li i kako da ih zaustavim.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #43 poslato: Jul 30, 2007, 22:25:09 » |
|
Nemoj da zaustavljas... bise ti lakse.. bar meni jeste malopre... Da se nisam isplakala... uh... mislim da bi neko nastradao na kraju...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #44 poslato: Jul 30, 2007, 22:26:30 » |
|
Shto plachesh? Moj post nije trebao nikog da uvredi, samo me zanima za chim svi toliko plachete?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|