natasa16
|
|
« Odgovor #15 poslato: Jul 25, 2007, 11:02:53 » |
|
Evo malo slika i sa Duskom Tosicem Jk i Dusko Jk i Dule Jk i Dusan kiss
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #16 poslato: Jul 25, 2007, 13:48:28 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #17 poslato: Jul 25, 2007, 13:58:20 » |
|
devojka peva odlicno i kad bi malo razmislili sigurno biste shvatili da bznate sve njene pesme
a kad bi ti malo bolje razmislila,videla bi da krade (a ne da krade, lesi!) strane pesme...pretezno turske,arapske i grcke!! istina,ima fantasticnu figuru...za PlayBoy,CKM,Maxim,...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #18 poslato: Jul 25, 2007, 14:29:31 » |
|
Ne da je dobra za filmove posle dva nocu.....he he.......bash ima "pushachka" usta.......
|
|
« Poslednja izmena: Jul 25, 2007, 14:31:05 Lexxxigon »
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #19 poslato: Jul 25, 2007, 17:27:46 » |
|
lexi,nije ni za to...veruj mi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #20 poslato: Jul 25, 2007, 21:16:43 » |
|
To napravi mi sinaaaaa pod svetlima kazinaaaaaaaaa je nemoral na javnom mestu... Za to se dobija jedno 2 metra u Zabeli...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #21 poslato: Jul 26, 2007, 00:04:15 » |
|
OK mozda je ovo glupa izjava y se slazem ali svakom se desi!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #22 poslato: Jul 26, 2007, 00:44:56 » |
|
OK mozda je ovo glupa izjava y se slazem ali svakom se desi!!!!!!!!!!!!!
treba biti JK da bi ti se ovo desilo
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #23 poslato: Jul 26, 2007, 00:51:02 » |
|
Znate zashto nema qrvi po BG? Pozhenili ih Karici
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
spartacus
|
|
« Odgovor #24 poslato: Jul 26, 2007, 00:57:49 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #26 poslato: Jul 26, 2007, 15:11:13 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mikiigogi
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #27 poslato: Jul 26, 2007, 15:32:33 » |
|
MA GROZNA JE!!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #28 poslato: Jul 26, 2007, 19:00:40 » |
|
OK to je stvar ukusa i ona jeste malo.. ali je obozavama JK kiss za tebe!!!!!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #29 poslato: Jul 27, 2007, 01:00:46 » |
|
Ma bezi bre kakva svadba... ljuta sam na njega... a i .. aman mlada sam ja jos... jos desetak godina ludovanja i skrasicu se... obecavam... hehehe... Joj ovo JK(Dzej-kej)... sta fora kao za Jennifer Lopez(Dzej-Lo)... uh...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|