Милан Бандић
|
|
« poslato: Jul 23, 2007, 14:14:50 » |
|
Da li neko sluša staru narodnu muziku? OK. Ja poštujem Rock 'n' Roll, Ali moje mišljenje je da kad popijemo, ništa nije bolje od stare narodne muzike.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #1 poslato: Jul 23, 2007, 14:35:13 » |
|
Evo slusham ja........imam zavidnu kolekciju od "Silvane do Nirvane"............ Mozhe Milan Babic,Rade Petrovic,Toma Zdravkovic.........
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #2 poslato: Jul 23, 2007, 14:57:10 » |
|
To mi je i trebalo. Svaka čast majstore. I ja imam puno stare narodne muzike.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #3 poslato: Jul 23, 2007, 16:36:11 » |
|
Hvala.....hvala......kasnije delim autograme.......shalim se naravno........ja sam Srbin i slusham muziku iz Srbije.......ako ti je neshto potrebno od muzike javi se.......
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #4 poslato: Jul 25, 2007, 21:29:30 » |
|
I ja imam dosta...Imam najvecu kolekciju chetnichke muzike za koju sam chuo...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #5 poslato: Jul 25, 2007, 21:59:23 » |
|
Jel imas olriginalnu himnu Srbije?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #7 poslato: Jul 26, 2007, 00:36:30 » |
|
Jel imas olriginalnu himnu Srbije?
Cuj, jel imam? Imam jedno tri verzije... Lichno preferiram onu sa Kraljem, a ne ono: Bozhe spasi Boze hraniiiiiii Predsednika skupshtine i nevladine organizacijeeeeeeeee
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #8 poslato: Jul 26, 2007, 09:54:27 » |
|
A i ja pitam gluposti. Kakav bi ti Cetnik bio da nemas himnu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #9 poslato: Jul 26, 2007, 15:07:06 » |
|
Mogu da ti bachim na sandspace ako ti treba...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #10 poslato: Jul 26, 2007, 15:43:49 » |
|
Hvala, ne treba. Imam.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #11 poslato: Jul 26, 2007, 15:50:35 » |
|
OK
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ciganche:)
|
|
« Odgovor #12 poslato: Decembar 17, 2008, 16:34:28 » |
|
volim da cujem staru kvalitetnu narodnu muziku....
|
|
|
Sačuvana
|
Everything will be OKAY in the end. If it is NOT okay, it is not the END.
ja cu naci novog princa, al za mene ce moj tata uvek biti kralj ♥ ♥ ♥
|
|
|
sumar72
Member
Van mreže
ministar zdravlja
|
|
« Odgovor #13 poslato: Decembar 21, 2008, 15:28:37 » |
|
bez pravih narodnjaka nema ni veselja, u to ne racunam novu produkciju narodne muzike
|
|
|
Sačuvana
|
JEDITE KOD JOE!!!!!!!
|
|
|
Big Moca
|
|
« Odgovor #14 poslato: Decembar 31, 2008, 21:11:16 » |
|
Da li neko sluša staru narodnu muziku? OK. Ja poštujem Rock 'n' Roll, Ali moje mišljenje je da kad popijemo, ništa nije bolje od stare narodne muzike.
U pravu si brate 100%.
|
|
|
Sačuvana
|
Jedini normalan u svetu ludih,ili jedini lud u svetu normalnih...
|
|
|
|