chokolina
Member
Van mreže
~...NeMa KrIwCa Da Ga NiJe BoG kAzNiO...~
|
|
« poslato: Jul 13, 2007, 16:29:29 » |
|
Tema jasna...
Ja sam jutros pjewushila: kap po kap kisha sprema se samo da znash nisam lud da mislim na tebe.........
|
|
|
Sačuvana
|
Nadjite mi dushu koja bol ne oseca, ma dajte njoj, ewo dajte njoj ono shto meni pripada. Nadjite mi suze da se ne okamene, kad na moje srce padnu da ne zabole...
|
|
|
Maja84
|
|
« Odgovor #1 poslato: Jul 13, 2007, 16:32:20 » |
|
Nista!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #2 poslato: Jul 13, 2007, 16:59:11 » |
|
Svashta
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #4 poslato: Jul 14, 2007, 13:33:14 » |
|
Ne znam šta mi je bilo, pustila sam sebi muziku i tuš (kao mikrofon)... UMBRELLA
hahahaha
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #5 poslato: Jul 14, 2007, 14:23:43 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
chokolina
Member
Van mreže
~...NeMa KrIwCa Da Ga NiJe BoG kAzNiO...~
|
|
« Odgovor #6 poslato: Jul 15, 2007, 15:06:16 » |
|
Jutros sam morala da pjewam kao Brando: Ladnooo, ladnooo....
|
|
|
Sačuvana
|
Nadjite mi dushu koja bol ne oseca, ma dajte njoj, ewo dajte njoj ono shto meni pripada. Nadjite mi suze da se ne okamene, kad na moje srce padnu da ne zabole...
|
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #8 poslato: Avgust 04, 2007, 00:48:09 » |
|
chokolina,izbor ti je super,volim tu pesmu,....shta kazesh na zauvjek tvoj?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #9 poslato: Avgust 04, 2007, 04:22:11 » |
|
Time to say goodbye...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #10 poslato: Avgust 04, 2007, 14:05:45 » |
|
Ne znam zasto ali najcesce mars na drinu, tamo daleko i spremte se spremte cetnici... Uopste mi nije jasno zasto kada ni ne znam kako idu reci, totalna misterija...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #11 poslato: Avgust 04, 2007, 18:30:49 » |
|
Ne znam zasto ali najcesce mars na drinu, tamo daleko i spremte se spremte cetnici... Uopste mi nije jasno zasto kada ni ne znam kako idu reci, totalna misterija...
I ja isto... Osim shto ja znam rechi... Najcheshce pevam chetnichke, i to starije (2. s. rat), ne ove iz 90'.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
*Anja 37*
|
|
« Odgovor #12 poslato: Avgust 04, 2007, 23:56:18 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Mushmula
|
|
« Odgovor #14 poslato: Avgust 07, 2007, 14:15:44 » |
|
dvolitru,ili minu i zanu-da li me vara sa tobom.ne znam zasto tu pesmu svaki skoro put pevam kad udjem u kadu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|