Maja84
|
|
« poslato: Jul 13, 2007, 02:18:23 » |
|
Pa evo da pocnem....ja se obicno na kraju zarozem (zaplacem), i tako nekad i danima placem kad je nesto ozbiljno u pitanju i sve oko sebe udavim sa tim...i preispitujem svaki momenat da li sam ja slucajno mogla nesto da promenim.....
.....inace, svakodnevni problemi me iznerviraju na kratko, tek toliko da me nateraju da se zainatim i nastavim dalje sa jos vecim optimizmom da niko i ne primeti da me je dotaklo....
...a kako se Vi nosite sa neresivim problemima? jeste li dovoljno jaki da nastavite dalje sa optimizmom?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jonika
|
|
« Odgovor #1 poslato: Jul 13, 2007, 10:26:22 » |
|
Kako god da se osecam uvek se smejem. Ne dozvoljavam nikome da vidi kako se stvarno osecam. U zivotu uvek ima problema na koje se sapletes. a u sustini svaki problem se da resiti ako se stvarno potrudimo.
|
|
|
Sačuvana
|
Covek ne umire onda kada prestane da dise, vec kad ne moze da zavoli vise!!!
|
|
|
Maja84
|
|
« Odgovor #2 poslato: Jul 13, 2007, 11:31:32 » |
|
To je tacno ali neki problemi ne zavise od nas a doticu nas!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #3 poslato: Jul 13, 2007, 13:59:09 » |
|
Bijem dok ne prodje
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #4 poslato: Jul 13, 2007, 14:25:05 » |
|
Kako se nosim ... lose, lose
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
Maja84
|
|
« Odgovor #5 poslato: Jul 13, 2007, 15:13:40 » |
|
Bijem dok ne prodje
po sistem batina je iz raja izasla?!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #6 poslato: Jul 13, 2007, 15:28:45 » |
|
upravo tako
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Maja84
|
|
« Odgovor #7 poslato: Jul 13, 2007, 15:42:49 » |
|
Pametno!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #8 poslato: Jul 14, 2007, 11:43:27 » |
|
hmmm... Ne, ja ne mislim tako... Pomažem koliko mogu, brinem se, hmmm... ma, puuno toga...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #9 poslato: Jul 15, 2007, 17:27:50 » |
|
Jooj..ponekad pomislim da mi je gore ono sto se desava oko mene i problemi koji ne zavise od mene nego neka s***a koja se meni desavaju... Ponekad sam u stanju da se isplacem kao malo dete zbog neceg apsolutnog nebitno za mene... A najgore mi je kad ne mogu pomoci... tad se skorz unistim... A ovako... trudim se da pomognem maximalno da se ti problemi nekako rese...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #10 poslato: Jul 27, 2007, 11:55:06 » |
|
Gotivna tema... Hm... E ovako problemi koji ne zavise od mene, kao npr. desavanja u svetu, mnogo me pogadjaju i kada god gledam vesti i vidim da je neko poginuo u bilo kom ratu ili kada cujem da postoje ljudi koji gladuju, uvek pustim suze i skenjam se jer ljudi koji normalno zive ne znaju da cene ono sto imaju. Problemi prijatelja i porodice me doticu i kada ja nisam u to umesana ali ja ne mogu da ostanem po strani. Uvek cu pomoci svima, takva sam, znam da mnogi to ne cene ali meni to ne smeta jer mi je bitno da mi okolina bude vesela koliko je to moguce.
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #12 poslato: Jul 27, 2007, 13:53:23 » |
|
hmmmm... To nije loše;)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #13 poslato: Jul 27, 2007, 15:36:56 » |
|
Nije sigurno, probaj. I mene je nekad brinulo što u Etiopiji umiru od gladi ali.. Oni ni ne znaju da ja postojim ili ti ili bilo ko od nas tako da sigurno neće biti ljuti ako ih ja zaboravim. Kakav humanista čuči u meni, zwek!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #14 poslato: Jul 28, 2007, 01:13:44 » |
|
kao shto kaze leja shto bih se ja cimao oko nekih problema koji nisu vezani za mene, osim naravno kad meni drage osobe imaju probleme pokushavam im pomici, da sto pre zaborave na to... kao ja shto se nosim sa probemima, malo razmishljam o njima pa jednostavno zaboravim na njih, jer ne vredi se non-stop osvrtati u proshlost... lakse je ovako... ko razume shvatice
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|