7
|
|
« poslato: Jul 09, 2007, 19:51:15 » |
|
evo ovako drustvo da ja nebi otvorio surnajs tema ja odlucih da sve stavim u jednu nadam se da nemate nista protiv da razjasnimo ovo treba BRATU ne meni ovako: Maja Marijana-ona dobro zna -napravicu lom -skorpija -maler do malera -pod znakom si pitanja No Name-zauvjek moja hehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Estrelja
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #2 poslato: Jul 12, 2007, 23:09:37 » |
|
Dugo već tražim pesmu od Arsena Dedića "Čovjek i pas" inigde je nema.Ako neko ima ljubila bih u levo okico ako mi je pošalje. Takodje bih volela ako neko ima Ibricu Jusića(naročito one starije pesme). Nova sam na forumu pa se izvinjavam ako se ponavljam.
|
|
« Poslednja izmena: Jul 13, 2007, 22:28:39 Estrelja »
|
Sačuvana
|
|
|
|
chokolina
Member
Van mreže
~...NeMa KrIwCa Da Ga NiJe BoG kAzNiO...~
|
|
« Odgovor #3 poslato: Jul 13, 2007, 14:02:32 » |
|
Meni trebaju
Ekipa za to - voljela je kishe djordje david - ulica sa imenom sumnjivog heroja... tako ide nightfish - i wish i had an angel makadam - ne bi ova noc tako boljela da te nisam ja ludo voljela...
|
|
|
Sačuvana
|
Nadjite mi dushu koja bol ne oseca, ma dajte njoj, ewo dajte njoj ono shto meni pripada. Nadjite mi suze da se ne okamene, kad na moje srce padnu da ne zabole...
|
|
|
lenny
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #4 poslato: Jul 14, 2007, 02:23:16 » |
|
E, ljudi ima li ko nove N'bebe? Bilo koju stvar, velika je hica......Nek pusti.... P.S. Chokolina imam ja Nightwish I wish I had an angel ii Makadam Da mi je znati(Ne bi ova noc....)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
maza0709
|
|
« Odgovor #5 poslato: Jul 14, 2007, 07:04:15 » |
|
E, ljudi ima li ko nove N'bebe? Bilo koju stvar, velika je hica......Nek pusti.... P.S. Chokolina imam ja Nightwish I wish I had an angel ii Makadam Da mi je znati(Ne bi ova noc....)
imam ja par pesama.... koja ti treba ?
|
|
|
Sačuvana
|
Rechi lete ..... Napisano ostaje....
|
|
|
chokolina
Member
Van mreže
~...NeMa KrIwCa Da Ga NiJe BoG kAzNiO...~
|
|
« Odgovor #6 poslato: Jul 15, 2007, 15:00:00 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Nadjite mi dushu koja bol ne oseca, ma dajte njoj, ewo dajte njoj ono shto meni pripada. Nadjite mi suze da se ne okamene, kad na moje srce padnu da ne zabole...
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #7 poslato: Jul 15, 2007, 15:41:59 » |
|
ljudiii ovde je sedmicak postavio svoje zeljice.. a vi postavite za sebe bje... probacu da ti nabavim ove stvari od Maje Marijane... sutra, prekosutra... pozz... A nove N'Bebice ceo album ovde: http://www.sendspace.com/file/kk2sqs
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #9 poslato: Jul 19, 2007, 02:40:15 » |
|
sedmice domaci de ima sve pesme
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #10 poslato: Jul 27, 2007, 14:32:40 » |
|
Imam i ja nekoliko,koja ti treba?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mikiigogi
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #11 poslato: Avgust 11, 2007, 23:27:52 » |
|
imali neko dobre stare hitove Cece Raznatovic-Vazduh koji disem Volela sam volela Lepotan Ja jos spavam Pazi s 'kime spavas Mesec, nebo, zvezdice unapred zahvalna!!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #12 poslato: Avgust 12, 2007, 11:42:46 » |
|
au ljudi sta je zelja pa ko sve to da vam ispuni, evo ja cu sejviram sve pesmice u svom kompu pa kad nadjem i sta nadjem ja ubacujem, veliki pozz
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #13 poslato: Avgust 12, 2007, 11:48:03 » |
|
evo makadam http://www.sendspace.com/file/3jrs68za ostale cete pricekati ali bice
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kovach
|
|
« Odgovor #14 poslato: Avgust 12, 2007, 17:09:49 » |
|
Tema je zakljuchana. Ubuduce zelje postavljate prema pravilu, za svaku pesmu otvorite novu temu a ne kao neki spisak ili slichno. tnx!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|