tifone
|
|
« Odgovor #60 poslato: Avgust 22, 2007, 03:17:17 » |
|
kontam niste jedini koji imaju problema sa stanom ali za to nije krivo sarajvo nego pokvareni ljudi koji su nazalost na takvim mjestima da kroje sudbinu sranje
|
|
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
m@rij@
|
|
« Odgovor #61 poslato: Avgust 23, 2007, 18:48:36 » |
|
Sarajevooooooo..... Kada sam bila dete omiljena igracka mi je bila VUCKO. I dan danas je imam... sarajevo ima cudnu moc ko ga jednom vidi ponovo ce dockaze hanka paldum provjeri dali je u pravu
Ja sam bila jednom...i nadam se da cu opet...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #62 poslato: Septembar 06, 2007, 12:19:11 » |
|
Ko popije vodu sa česme na Baš čaršiji sigurno će se vratiti u Sarajevo Tako meni rekoše.. A Vučko,mmm.. ja sam ga potpuno bila zaboravila.. Ali vrlo brzo ispraviću se za to..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Beki70
|
|
« Odgovor #63 poslato: Septembar 09, 2007, 02:15:42 » |
|
Ah, Sarajevo, ostala mi je neispunjena zelja da se napijem hladne vode na bascarsiji i da popijem kaficu iz fildzana, ali nadam se da cu jednog dana ipak ispuniti sebi ovu staru zelju.. A za sve vas i nas koji volimo ovaj divni grad: http://www.youtube.com/watch?v=9vr-HHxCYVQ
|
|
|
Sačuvana
|
Samo je jedan kutak svemira koji sigurno mozete popraviti, a to ste vi sami.
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #64 poslato: Septembar 09, 2007, 11:30:57 » |
|
Dobar spot.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #65 poslato: Septembar 10, 2007, 01:41:49 » |
|
sarajvo-rajvosa olimpijada, burek, cevapi prvi tramvaj na balkanu cetiri razlicita vjerska objekta u krugu od sto metara bascarsija bemtbasa marijin dvor manijaci ,horde zla vjecnica,zemaljski muzej zabranjeno pusenje .nadrealisti kemo moneteno ,halid,dino sto na ima masala
|
|
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #66 poslato: Septembar 10, 2007, 12:12:38 » |
|
Tifoneeeeee...... Hoću da živim u Sarajevu!!! Pomaži....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #67 poslato: Septembar 10, 2007, 20:15:23 » |
|
Tifoneeeeee...... Hoću da živim u Sarajevu!!! Pomaži....
Tu ti samo ja mogu pomoći. Tifone živi u Varešu.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #68 poslato: Septembar 10, 2007, 21:08:16 » |
|
sto neznaci da nemoze pomoc dodji lejenice na nevidjeno zamotaj par stvarcica u maramu stavi je na stap i put rajvosa ko ne riskira i ne profitira odkud znas angel da sam iz varesa TIFO BOSANCERO
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #69 poslato: Septembar 11, 2007, 10:11:11 » |
|
Ozna sve dozna. Šalim se. Očigledno Tifone da ne znaš ko sam.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #70 poslato: Septembar 11, 2007, 13:13:31 » |
|
Hehe... nije te poznao... Kad mogu da dođem?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #71 poslato: Septembar 11, 2007, 13:16:06 » |
|
Sarajevo je uvek otvoreno za ljude dobre volje. Možeš doći kad hoćeš.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #72 poslato: Septembar 11, 2007, 15:03:34 » |
|
Ma idem ja tamo ali bih da se trajno nastanim u SA.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jelena38
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #73 poslato: Septembar 20, 2007, 20:00:00 » |
|
sarejvo bih volela da posetim
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #74 poslato: Septembar 24, 2007, 13:47:23 » |
|
Mislim da cu doci za nekih par meseci... Ako se sve odvije po planu...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
|