Милан Бандић
|
|
« Odgovor #45 poslato: Jul 29, 2007, 20:25:35 » |
|
I nemaš razloga da kriješ. Naša Bosna ponosna!
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #46 poslato: Jul 29, 2007, 20:30:36 » |
|
hehe
|
|
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #47 poslato: Jul 29, 2007, 20:38:12 » |
|
Nego!
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #48 poslato: Jul 29, 2007, 20:41:19 » |
|
Shta ti je... Samo sam pitao odakle si...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #49 poslato: Jul 29, 2007, 20:42:42 » |
|
Iz Vareša, ako znaš gde je lociran.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #50 poslato: Jul 29, 2007, 21:06:07 » |
|
Ma stoli me bojko za njega...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #51 poslato: Jul 29, 2007, 21:07:32 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #52 poslato: Jul 29, 2007, 21:18:00 » |
|
zove mujo sulju hajde ba haveru da mi pomognes istovarit cumur nemogu jaro moj imam spolnu bolest kakvu ba sta ti je boli me kurac za tvoj cumur desilo se u sarajvu pa ima veze sa temom hehe
|
|
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #53 poslato: Jul 30, 2007, 11:58:02 » |
|
Dobar!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
to flat
Member
Van mreže
moj je zivot svicarska
|
|
« Odgovor #54 poslato: Avgust 20, 2007, 01:22:13 » |
|
ahahahahaha SARAJEVO LJUBAVI MOJA zajedno smo rasli grade ja i ti isto plavo nebo poklonilo nam stih ispod trebevica sanjali smo sne ko ce brze rasti ko ce ljepsi biti ti si bio velik a rodio se ja s igmana uz osmojeh slao si mi san djecak koji raste zavolio te tad ostao je ovdje vezan za svoj grad bilo gdje je da krenem o tebi sanjam putevi me svi tebi vode cekam s nekom ceznjam na svijetla tvoja SARAJEVO LJUBAVI MOJA pjesme svoje imas i ja ih pjevam zelim da ti kazem sta sanjam radosti su moje i sreca tvoja SARAJEVO LJUBAVI MOJA
|
|
|
Sačuvana
|
moj je zivot svicarska, skoro pa savrsen. ko blistavi brilijant, vjestom rukom izbrusen. imam sve sto pozelim, samo jedno ne. da me neko bar na tren, voli zbog MENE.
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #55 poslato: Avgust 22, 2007, 02:46:44 » |
|
E kako se meni ide u Sarajevo... Ne znam zasto ali mi se ide... Gledam ove slike i sve se trudim da ne zaplacem... Zivim na pogresnom mestu u pogresno vreme!
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #56 poslato: Avgust 22, 2007, 02:58:16 » |
|
djufna to nije ne izvodljivo malo volje malo vise kesa kvalitetan vodic(to kao sebe nudim) i uzivas dokraja cevapi burek itd sarajevo ima cudnu moc ko ga jednom vidi ponovo ce doc kaze hanka paldum provjeri dali je u pravu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #57 poslato: Avgust 22, 2007, 03:02:05 » |
|
Nema se kesa, a i moji mi ne bi dali. Narocito cale on je inace zatvoren po pitanju Sarajeva zbog rata i svega... Zajebano je to i ja ga potpuno razumem, jednog dana mozda i navratim videcemo...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #58 poslato: Avgust 22, 2007, 03:09:17 » |
|
sto se tice sigurnosti nemas nikave brige sarajvo je otvoreno za svakoga bez problema mozes da dodjes prvom prilkom koja ti se ukaze ja nisam musliman a sarajvom se krecem kao kroz svoj grad rat je zavrsen i medju mladjom rajom je sve manje mrznje svijet ostaje na nama
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #59 poslato: Avgust 22, 2007, 03:12:53 » |
|
Ne brinem se ja za sigurnost, mislim da je i moj cale svestan da je sada po tom pitanju sve ok, ali ipak on ne moze da zaboravi sta je sve bilo i sta se barem nama danas desava (sa stanom duga prica)...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|