tifone
|
|
« Odgovor #30 poslato: Jul 29, 2007, 16:17:13 » |
|
lejenice veliki poz a cetnik je kao isvi ostali nacinolisti osudjen na jedan tor moze se kofrcit u njemu kolko hoce pojma nema kako je gotivno bit dobar sa svim nacijama vjerama bojama itd ionako smo u razervatu a cetnici balije i ustase su u jos manjem rezervatu imaju drzavu i naciju a sve ostalo je nebitno sta ce nam vize koda mi zelimo dje da putujemo imamo svoj tor i divno nam je u njemu ovo nije u moje ime nikako zelim da putujem upoznajem druzim seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee na exit-u je dokazeno da mozemo bit skupa bez cetnika balija i ustasa i da nam moze bit ekstra EXIT MY RELIGION TIFO BOSANCERO
|
|
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #31 poslato: Jul 29, 2007, 16:43:58 » |
|
Pametno rečeno, prijatelju. Veliki Pozdrav!
|
|
« Poslednja izmena: Avgust 02, 2007, 10:10:29 Milan Bandić »
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #32 poslato: Jul 29, 2007, 18:07:35 » |
|
hvala jaro vozdra i tebi
|
|
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #33 poslato: Jul 29, 2007, 19:03:38 » |
|
Jel' si ti iz istochnog ili iz bliskoistochnog Sarajeva?
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #34 poslato: Jul 29, 2007, 19:26:09 » |
|
Koga pitaš?
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #35 poslato: Jul 29, 2007, 19:37:16 » |
|
Ovog gore
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #36 poslato: Jul 29, 2007, 20:10:42 » |
|
istocno i bliskoistocno su periferija par sela zaselaka i mahala ja nisam iz srajava kad sam tamo pojsecujem neka druga mjesta
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #37 poslato: Jul 29, 2007, 20:13:35 » |
|
Vidi se da nisi iz Sarajeva.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #38 poslato: Jul 29, 2007, 20:14:52 » |
|
po cemu jaro
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #39 poslato: Jul 29, 2007, 20:15:58 » |
|
Ma zajebavam se. Rekao bih da si iz Bosne, ali ne baš iz Sarajeva. Jel griješim?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #40 poslato: Jul 29, 2007, 20:18:01 » |
|
sta da odgovorim ovom delegatu koji misli da je sarajvo teheran a istocno sarajvo metropola da je nekad posjetio sarajvo nebi piso tako sve sto zna o sa je sto su pricali treba doc i sam se uvjerit nije sve ok al nije ni crno kako on misli
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #41 poslato: Jul 29, 2007, 20:19:27 » |
|
nisam ba iz varesa sam al znam sve kako ide u sa jer sam cesto dole
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #42 poslato: Jul 29, 2007, 20:20:20 » |
|
Pusti ga. Dobar je on čovjek. Drugarčina. Ne bih volio da zakuvate sada. On zna da je Sarajevo tokom rata bilo podjeljeno. Ja ga ne okrivljujem. Hajde dođi na chat pa da malo pričamo. I ja sam rođen u Sarajevu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #43 poslato: Jul 29, 2007, 20:20:54 » |
|
Znači bio sam u pravu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #44 poslato: Jul 29, 2007, 20:23:34 » |
|
napiso sam to kad sam odgovaro na ono istocni i blisko u pravu si ne krijem odakle sam
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|