Maja84
|
|
« Odgovor #30 poslato: Jul 16, 2007, 12:55:20 » |
|
....mozda jeste, a mozda i nije....?!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #31 poslato: Jul 16, 2007, 13:16:45 » |
|
Hahahahaha ... jel moze kod mene prvi primerak te knjige ))) Obavezno... Mozhesh da mi sredish da me stranka promovishe
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #32 poslato: Jul 16, 2007, 13:17:52 » |
|
XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA Ovome cu se smejati naredna 3 dana ... a sta ce biti tema ... kako ubiti albanca? Ko ti je rekao? Ma jok, kakvog albanca... Znaci pogodila sam ... hahaha Pishe ti "Ma jok, kakvog albanca..." Shto znachi da si promashila...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #33 poslato: Jul 16, 2007, 16:17:29 » |
|
XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA Ovome cu se smejati naredna 3 dana ... a sta ce biti tema ... kako ubiti albanca? Ko ti je rekao? Ma jok, kakvog albanca... Znaci pogodila sam ... hahaha Pishe ti "Ma jok, kakvog albanca..." Shto znachi da si promashila... Ne nisam ... poznajem te dovoljno da znam da sam pogodila ... ne vredi ti sad da se izvlacis
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #34 poslato: Jul 16, 2007, 16:52:13 » |
|
XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA Ovome cu se smejati naredna 3 dana ... a sta ce biti tema ... kako ubiti albanca? Ko ti je rekao? Ma jok, kakvog albanca... Znaci pogodila sam ... hahaha Pishe ti "Ma jok, kakvog albanca..." Shto znachi da si promashila... Ne nisam ... poznajem te dovoljno da znam da sam pogodila ... ne vredi ti sad da se izvlacis Poshto me poznajesh od 89, znam da me znash...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #35 poslato: Jul 16, 2007, 17:16:26 » |
|
XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA Ovome cu se smejati naredna 3 dana ... a sta ce biti tema ... kako ubiti albanca? Ko ti je rekao? Ma jok, kakvog albanca... Znaci pogodila sam ... hahaha Pishe ti "Ma jok, kakvog albanca..." Shto znachi da si promashila... Ne nisam ... poznajem te dovoljno da znam da sam pogodila ... ne vredi ti sad da se izvlacis Poshto me poznajesh od 89, znam da me znash... hahahaha
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
maza0709
|
|
« Odgovor #36 poslato: Jul 16, 2007, 20:33:51 » |
|
Hahahahaha ... jel moze kod mene prvi primerak te knjige ))) Obavezno... Mozhesh da mi sredish da me stranka promovishe Naravno ... ce da bude sredjeno... Nikakav problem
|
|
« Poslednja izmena: Jul 16, 2007, 20:36:34 maza0709 »
|
Sačuvana
|
Rechi lete ..... Napisano ostaje....
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #37 poslato: Jul 16, 2007, 20:40:55 » |
|
Vazhi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #38 poslato: Jul 16, 2007, 21:38:51 » |
|
A koja stranka je u pitanju?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nikola_07bel
|
|
« Odgovor #39 poslato: Jul 19, 2007, 02:32:05 » |
|
Ja mislim da postoji nesto sto nas gura napred......ali da ne treba sada da kazemo "e ako je to zapisano.....ja cu lepo da se zavalim u krevet pustim fudbal, pivo...." ....mozda je i to sudjeno da se kaze........ ko ce ga znati..........ali sigurno ima necega iznad....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
alexandrica
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #40 poslato: Jul 22, 2007, 19:23:24 » |
|
kapiram da je sudbina sto decka u koga sam zaljubljena prakticno znam od kako se rodio...roditelji nam se poznaju, druzili smo se kao klinci i onda se nismo videli 10 godina i onda se slucajno sreli i prepoznali i zaljuibili e to je sudbina!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
maza0709
|
|
« Odgovor #41 poslato: Jul 23, 2007, 04:29:15 » |
|
Ne, to nije sudbina..... to je sluchajnost ....
|
|
|
Sačuvana
|
Rechi lete ..... Napisano ostaje....
|
|
|
alexandrica
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #42 poslato: Jul 23, 2007, 10:06:09 » |
|
mislis? ja bih pre volela da verujem u sudbinu nego u slucajnost... kao nas dvoje smo sudjeni jedno drugom i onda smo morali nekako da se ponovo sretnemo u nekom razdoblju svog zivota posto nismo bili u kontaktu...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #43 poslato: Jul 23, 2007, 10:12:40 » |
|
Nije ti ovo Rusija, nego BG, koji mozhesh da prepeshachish za 2 sata... A vi ste se znali, i zate ste se smuvali
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
alexandrica
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #44 poslato: Jul 24, 2007, 00:32:32 » |
|
pa nije nego...nekako je delovalo ko da je sudjeno...ipak se nismo videli 10 godina... ja bih volela da sudbina postoji
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|