MajaSM91
|
|
« Odgovor #15 poslato: Jul 08, 2007, 06:53:04 » |
|
Pametnica, kažem ja..
znaci slazes se??? hvala...
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #16 poslato: Jul 08, 2007, 07:48:58 » |
|
Molim Majče. Da slažem se. To je i mišljenje mnogih velikih duša. Ne bih više o tome, bar zasad, jer treba puno reči upotrebiti da bi se objasnilo.. Zato, tvoje objašnjenje je vrlo tačno i dovoljno za početak.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
MileS
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #17 poslato: Jul 08, 2007, 09:07:27 » |
|
Ja mislim da svaki nas postupak utice na nasu sudbinu. Kao onaj butterfly effect u filmu...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #18 poslato: Jul 09, 2007, 01:11:19 » |
|
Odbijam da verujem u to da ne mogu da napravim promenu tj. da ja ne mogu da uticem na neke stvari... Ako nemas slobodu nemas nista... Kada kazem sloboda, ne mislim na to da mozes da ubijes i maltretiras koga hoces vec da imas slobodu da napravis izbor...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #19 poslato: Jul 09, 2007, 01:43:00 » |
|
Ja mislim da svaki nas postupak utice na nasu sudbinu. Kao onaj butterfly effect u filmu...
Slazem se.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jonika
|
|
« Odgovor #20 poslato: Jul 09, 2007, 10:26:08 » |
|
Ne volim da mislim da je vec neko u napred zapisao sta cu ja uraditi i sta ce mi se dogoditi. Vise volim da mislim da je sami krojimo. Pravednije je
|
|
|
Sačuvana
|
Covek ne umire onda kada prestane da dise, vec kad ne moze da zavoli vise!!!
|
|
|
maza0709
|
|
« Odgovor #21 poslato: Jul 14, 2007, 06:28:53 » |
|
Jel neko gledao film vremeplov?
|
|
|
Sačuvana
|
Rechi lete ..... Napisano ostaje....
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #22 poslato: Jul 14, 2007, 14:20:21 » |
|
Jel neko gledao film vremeplov? Imam ideju za knjigu, neshto slichno tome... Chuce se
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #23 poslato: Jul 14, 2007, 18:27:56 » |
|
Koju knjigu?Tvoju?
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #24 poslato: Jul 14, 2007, 19:26:17 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #25 poslato: Jul 15, 2007, 07:07:13 » |
|
XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA Ovome cu se smejati naredna 3 dana ... a sta ce biti tema ... kako ubiti albanca?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #26 poslato: Jul 15, 2007, 14:00:26 » |
|
XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA Ovome cu se smejati naredna 3 dana ... a sta ce biti tema ... kako ubiti albanca? Ko ti je rekao? :P:P:P:P Ma jok, kakvog albanca...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
maza0709
|
|
« Odgovor #27 poslato: Jul 16, 2007, 04:39:28 » |
|
Hahahahaha ... jel moze kod mene prvi primerak te knjige )))
|
|
|
Sačuvana
|
Rechi lete ..... Napisano ostaje....
|
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #29 poslato: Jul 16, 2007, 10:32:07 » |
|
XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA Ovome cu se smejati naredna 3 dana ... a sta ce biti tema ... kako ubiti albanca? Ko ti je rekao? :P:P:P:P Ma jok, kakvog albanca... Znaci pogodila sam ... hahaha
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|