Maja84
|
|
« Odgovor #30 poslato: Jul 16, 2007, 13:00:33 » |
|
Sve, sto mi treba! mada to i ima....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nikola17
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #31 poslato: Jul 23, 2007, 01:53:37 » |
|
Samo dobro dupe i malo mozga
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje i vrabac u ruci nego golub sa carapom na glavi...
|
|
|
mgazilj1
Member
Van mreže
.....u mojim venama tvoja ljubav putuje......
|
|
« Odgovor #32 poslato: Jul 24, 2007, 01:38:23 » |
|
opis moga dečka(to je što sam željela dok ga nisam našla): -simpatičan -sladak osmijeh -lijep pogled (s tim me i začarao) -povjerenje -da ima vremena za mene -da mu je stalo do veze -da zna što želi od života -da zna razlikovati dobro i zlo -i jednostavno da me VOLIIIII!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
Kad čovjek izgubi ono što je volio,živi da bi se sječao što je izgubio.Na tom životnom putu suza će koja da krene,al ostat će sječanje na nas prijatelje!!!! (3.g-the best)
|
|
|
Lexxxigon
|
|
« Odgovor #33 poslato: Jul 24, 2007, 01:45:59 » |
|
Ima jedan odlichan aforizam na tu temu:
"Svakoj zheni je zhivotni san da za muzha ima Tarzana s' Nobelovom nagradom za fiziku........"
|
|
|
Sačuvana
|
Ponekad se pitam zashto bash ti A onda shvatim da isti smo mi Da istim zharom srce nam tuche Da li me volish moje luche Ti si mi zhelja zhivotni san S tobom sam u mislima svaki dan
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #34 poslato: Jul 28, 2007, 15:52:05 » |
|
hehehehehe....
@mgazilj1 @ baš super je to tvoje;)....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
F3aR
|
|
« Odgovor #35 poslato: Jul 31, 2007, 09:21:07 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Long Live Rock`N`Roll
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #36 poslato: Avgust 01, 2007, 13:10:57 » |
|
mozak
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
*Brainiac*
Jr. Member
Van mreže
Rodjen sam u Srbiji, od toga ću i da umrem!
|
|
« Odgovor #37 poslato: Avgust 04, 2007, 12:07:27 » |
|
Mora da me voli. Nista vise. ja sam narcis, volim da se osecam voljeno. Ostalo nije vazno. Kad osetim da me voli sve zaboravljam i totalno sam njen. Tu me dobija 150%
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #38 poslato: Avgust 05, 2007, 13:54:10 » |
|
Slažem se s Brainiacom...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
UnknownPerson
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #39 poslato: Avgust 08, 2007, 20:39:44 » |
|
Samo dobro dupe i malo mozga i po mogucstvu da lici na coveka )
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #40 poslato: Avgust 14, 2007, 23:43:23 » |
|
novac i mozak
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #41 poslato: Avgust 15, 2007, 03:05:22 » |
|
Ima jedan odlichan aforizam na tu temu:
"Svakoj zheni je zhivotni san da za muzha ima Tarzana s' Nobelovom nagradom za fiziku........"
hehehe....ima istine...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
LiDiJa83
|
|
« Odgovor #42 poslato: Avgust 15, 2007, 03:21:15 » |
|
Mora imati mene, a to nije lako... Znachi, treba bash da se trudi oko mene... Da pokaze da mu je stalo i koliko... I da mi uvek pokazuje da sam posebna... Da se uvek osecam voljenom... Sve ostalo mi nije bitno... Ni koliko ima godina, ni koliko para, ni koliko mozga ili mishica... Mora da bude poseban da bi uspeo da zadrzi mene - posebnu... P.S. Mnoooooogo volim sebe...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #43 poslato: Avgust 15, 2007, 11:14:19 » |
|
Mora imati mene, a to nije lako... Znachi, treba bash da se trudi oko mene... Da pokaze da mu je stalo i koliko... I da mi uvek pokazuje da sam posebna... Da se uvek osecam voljenom... Sve ostalo mi nije bitno... Ni koliko ima godina, ni koliko para, ni koliko mozga ili mishica... Mora da bude poseban da bi uspeo da zadrzi mene - posebnu... P.S. Mnoooooogo volim sebe...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #44 poslato: Avgust 15, 2007, 15:32:29 » |
|
Mora imati mene, a to nije lako... Znachi, treba bash da se trudi oko mene... Da pokaze da mu je stalo i koliko... I da mi uvek pokazuje da sam posebna... Da se uvek osecam voljenom... Sve ostalo mi nije bitno... Ni koliko ima godina, ni koliko para, ni koliko mozga ili mishica... Mora da bude poseban da bi uspeo da zadrzi mene - posebnu... P.S. Mnoooooogo volim sebe... Ne da se primetiti, dobro da si rekla...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
|