|
ZenTale
|
|
« Odgovor #31 poslato: Jul 24, 2007, 02:08:20 » |
|
Kako lepo i tačno. Citiraću mog Učitelja: Ljubav je lepak Univerzuma. jer povezuje sve u Kreaciji i daje smisao svemu. Dodaću: To je najsuptilniji osećaj koji je dat ljudskim bićima. Njihov najjači i najbolji osećaj, jer ima za cilj da.. Vraća ljude njihovom izvoru.
Osećaj koji ih vraća na početak i uzrok čitave Kreacije.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #32 poslato: Jul 24, 2007, 12:39:08 » |
|
ljubav je pokretac svega
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #33 poslato: Jul 27, 2007, 13:16:34 » |
|
Kako lepo i tačno. Citiraću mog Učitelja: Ljubav je lepak Univerzuma. jer povezuje sve u Kreaciji i daje smisao svemu. Dodaću: To je najsuptilniji osećaj koji je dat ljudskim bićima. Njihov najjači i najbolji osećaj, jer ima za cilj da.. Vraća ljude njihovom izvoru.
Osećaj koji ih vraća na početak i uzrok čitave Kreacije.
Kako mi se to sviđa...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #34 poslato: Jul 27, 2007, 14:19:56 » |
|
Drago mi je... Da Vam se sviđa...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #35 poslato: Jul 27, 2007, 14:21:18 » |
|
heheheheheheheh;) Kako (mi) nam se ne bi sviđalo;))))
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #36 poslato: Jul 27, 2007, 16:06:56 » |
|
Lepo je...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #37 poslato: Jul 28, 2007, 02:12:22 » |
|
hmmmm,suglasnici,samoglasnici,slova,idioti...da se chovek zamisli... Ljubav je rech,dela govore vishe od rechi....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #38 poslato: Jul 28, 2007, 05:40:21 » |
|
Na ovom mestu - forumu, reči su istovremeno i dela. Jednostavno net je takav medijum. O ljubavi se može pričati i izreći puno toga, ali da li će to nekoga pogoditi, zavisi od toga da li ima slična iskustva i da li se na neki način identifikovao sa tim rečima.. Reč ostaje reč, ali pobuđuje osećaj koji je sličan u obe osobe, i onoj koja je izrekla i onoj koja je čula.. Nikad neće zameniti delo.. I ne treba.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dasha_nish
Member
Van mreže
Gore, na nebu.......
|
|
« Odgovor #39 poslato: Jul 28, 2007, 12:12:18 » |
|
Sto kazu u filmu Djavolice, ljubav je za mene kad ne spavas, (mislis na njega ) kad ne jedes (mislis na njega), kada osetis da si u nekom sasvim drugom svetu, kada bi zivot dala/o za njega/nju **tako se kazhe** (znachi da bi uradio/la sve za nega/nju
|
|
|
Sačuvana
|
Jedan dan bez tebe dovodi me do ludila!!
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #40 poslato: Jul 28, 2007, 15:50:59 » |
|
KAko lijepo;)...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
panarion
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #41 poslato: Jul 29, 2007, 22:57:50 » |
|
LJUBAV JE ZRTVA!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #42 poslato: Jul 29, 2007, 23:07:26 » |
|
ljubav-postovanje ,povjerenje ,kompromis i naravni dzej ne ne nije dzej sex ba sex hehe
|
|
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #43 poslato: Avgust 01, 2007, 16:50:45 » |
|
glasala sam za prvo
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #44 poslato: Avgust 01, 2007, 20:50:35 » |
|
Ne bih znao da to objasnim...
|
|
|