rista_kg
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #60 poslato: Jul 28, 2007, 03:59:29 » |
|
dobio novi nadimak: limenko
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #61 poslato: Jul 28, 2007, 14:46:25 » |
|
heheheheheh.. Pa sladak nick.. Mene sad po svim blogovima i forumima znaju kao: ThE DeAD AnGeL
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #62 poslato: Jul 28, 2007, 15:33:32 » |
|
To ti znachi "mrtav andjeo" Ako si htela da kazhesh andjeo smrti trebala si da napishesh "death angel"
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #63 poslato: Jul 28, 2007, 15:34:25 » |
|
ne... Anđeo smrti je moj drugi nadimak, znam ja engleski... To je samo spoj smrti... Ja sam njegov već odavno mrtvi anđeo...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #64 poslato: Jul 28, 2007, 15:51:38 » |
|
OK
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #65 poslato: Jul 28, 2007, 18:07:07 » |
|
Mene nerviraju ti nadimci kao the dead angel i te gluposti, kada cujem nekoga da to kaze ja popizdim...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #66 poslato: Jul 28, 2007, 18:08:14 » |
|
A da zaboravila sam da kazem zasto... To mi je kao neki pozeraj, kao sada su cool jer imaju nadimak koji u sebi sadrzi rec smrt... Gluposti!!!
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #67 poslato: Jul 28, 2007, 19:53:05 » |
|
kao "death shit"... Neznaju ni shta znachi...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #68 poslato: Jul 28, 2007, 22:37:39 » |
|
sah bog idol car hadjija kralj pasa i jos neki hhehe
|
|
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
*Anja 37*
|
|
« Odgovor #69 poslato: Avgust 08, 2007, 00:25:25 » |
|
moji su: Aki, Suncica, Bossy i Aksi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #70 poslato: Avgust 08, 2007, 01:20:04 » |
|
Mafi, Jagoda, Dzagi, Rodjak, Doktor...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
to flat
Member
Van mreže
moj je zivot svicarska
|
|
« Odgovor #72 poslato: Avgust 20, 2007, 01:34:34 » |
|
lona, lonica, opasnica,zovu me oni koji me vole kucka ,krava...oni koji mi zavide :-)
|
|
|
Sačuvana
|
moj je zivot svicarska, skoro pa savrsen. ko blistavi brilijant, vjestom rukom izbrusen. imam sve sto pozelim, samo jedno ne. da me neko bar na tren, voli zbog MENE.
|
|
|
zaljubljeni_narcis
Member
Van mreže
|
|
« Odgovor #73 poslato: Avgust 21, 2007, 01:16:50 » |
|
ima ih punoooo najdrazhi-ludak mali
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #74 poslato: Avgust 26, 2007, 18:56:05 » |
|
kao "death shit"... Neznaju ni shta znachi...
xaxaxa nemoj da zezas da je neko sebi stvarno dao takav nadimak XAXAXAXA
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|