honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« poslato: Jul 01, 2007, 00:55:40 » |
|
Zna li ko neki dobar program za kompresovanje muzike? Ako neko ima neka bachi linkic...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
Homer Simpson
|
|
« Odgovor #1 poslato: Jul 01, 2007, 12:52:53 » |
|
koji format zelis da dobijes? Mp3 Mp3 PRO MP4 ......itd
|
|
|
Sačuvana
|
Nasmesi se, to je druga najlepsa stvar koju mozes da uradis sa svojim usnama!! Moderator nije privilegija vec obaveza!
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #2 poslato: Jul 01, 2007, 18:23:49 » |
|
pa mp3 - al' smanjeni... moze i mp4.. samo mi je bitno da sto manje mesta zauzima...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #3 poslato: Jul 01, 2007, 19:38:08 » |
|
aaa, bash bih i ja to mogla znati.. Ajde, ljudi, zar nema niko??
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Homer Simpson
|
|
« Odgovor #4 poslato: Jul 02, 2007, 10:21:14 » |
|
Nero sto novija ,ako imate, mada moze(7.0) verzija to radi! Skinete plugin za mp3 pro sa neta i dobijate mp3 pro! E sad ovako: Mala je razlika enkodovanja tj. kompresovanja sa mp3 pro na mp4! Mp4 ume dosta da optereti i zagreje procesor! Na jedan dvd sam smestio oko 1900 pesama u mp3 pro formatu! Znaci nero i opcija nero encode izaberete pesmu koju zelite da obradite, zadate u koji format i voala! Napomena: Kad radite bilo kakvu kompresiju bitno se gubi na kvalitetu obradjene numere! sve zavisi od sluha , zvucnog sistema, programa za slusanje i naravno pesme! Ako zelite klasiku da kompresujete bolje nemojte, ostavite je onaku kakva jeste, jer nema efekta ako zelite da je vratite sa mp4 na mp3 ili wav,cda itd! Srecno
|
|
|
Sačuvana
|
Nasmesi se, to je druga najlepsa stvar koju mozes da uradis sa svojim usnama!! Moderator nije privilegija vec obaveza!
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #5 poslato: Jul 02, 2007, 20:44:14 » |
|
Hvala
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
serdar vukoje
|
|
« Odgovor #6 poslato: Jul 04, 2007, 23:19:25 » |
|
acoustica wav to mp3
sound forge 9
|
|
|
Sačuvana
|
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #7 poslato: Jul 07, 2007, 04:01:39 » |
|
acoustica wav to mp3
sound forge 9
A ima li gde to da se skine free sa neta... pls ili ima li ko...? A da ja imam nero 6 i nema sasne da nadjem free plugin-ove... Help... I'm stupid women...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
strateg3
|
|
« Odgovor #8 poslato: Jul 08, 2007, 00:58:59 » |
|
evo izvoli link za Nero 7.9.6.0 lite Nero Burning Rom · Nero Express · Nero CoverDesigner · Nero WaveEditor · Nero Toolkit · MauSau Audio Plugins · Complete Nero Help · nero Scout · Nero StartSmart · Nero SoundTrax · Nero Vision · Nero Recode · Nero Showtime · Nero MediaHome · Nero PhotoSnap · Nero BackItUp · Nero InCD · Nero SoundBox · Nero ImageDrive Ovo sve imas u njemu http://anonym.to/?http://rapidshare.com/files/36172894/Nero7960_eng_lite.rar
|
|
|
Sačuvana
|
Proći će sve ali duša,obraz i ono što je dobro ostaju zauvekTeško je biti sam. Od toga je jedino teže kada su dvoje sami.
|
|
|
djovani
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #9 poslato: Jul 08, 2007, 18:52:22 » |
|
Sound forge bilo koja verzija samo malo znanja i muke i sa muzikom mozes da radis sta god zelis
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #11 poslato: Jul 10, 2007, 02:05:17 » |
|
Hvala ti strateze mnoogoo... Evo skidam Nero, a ako uspem sa njim da sredim stvar nece mi trebati nista drugo... Jos jednom ogromno h v a l a !!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Homer Simpson
|
|
« Odgovor #12 poslato: Jul 12, 2007, 21:22:53 » |
|
Dajte email ja cu vam poslati mp3 pro plugin
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Yan
Newbie
Van mreže
|
|
« Odgovor #14 poslato: Novembar 01, 2008, 17:27:13 » |
|
zdravo ljudi..........vidim da se pominje sound forge 9 i ja bih zeleo da skinem for free but ne mogu da nadjem smrc.......ako biste bili ljubazni da mi posaljete link za download.....bio bih vam vecno zahvalan hvala u napred:-)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|