djtufna
|
|
« Odgovor #240 poslato: Jul 27, 2007, 10:45:57 » |
|
Vratila sam se sa mora!!! Bilo mi je extra!!!! I idem i sledece godine ponovo na isto mesto... KOTOR JE ZAKON!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #241 poslato: Jul 27, 2007, 14:01:40 » |
|
...ŽIVA SAM...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #242 poslato: Jul 27, 2007, 17:08:28 » |
|
Dobro nam dosla tufnice... Verujem da je bilo extra... Dobila sam od drugarice koja je juce dosla iz Hrvatske mnoogoo lepo prasence - igrackicu... hehe
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #243 poslato: Jul 28, 2007, 02:28:53 » |
|
kupila sam dve diiiiivne suknje...jeeeeeee
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dasha_nish
Member
Van mreže
Gore, na nebu.......
|
|
« Odgovor #244 poslato: Jul 28, 2007, 12:05:42 » |
|
- Aaa bila sam u aqua parku u jagodini!Bilo je suuper! - Poznajem naaaaaajsladjeg decka na svetu LoL - Imam mnoogo nove muzike!(Albumi - Enrique Iglesias, ceo najnoviji album RBD, Avril Lavigne The best damn thing, My december Kelly Clarkson.....i joooos puuunoo)
|
|
|
Sačuvana
|
Jedan dan bez tebe dovodi me do ludila!!
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #245 poslato: Jul 28, 2007, 13:46:02 » |
|
sto nam se lejence nesto raspisala...sta li to moze biti? da nisi nasla neku bateruju koja moze da izdrzi po nedelju dana,a? Eeee,gade mali čupavi & slatki... Odoh danas da plivam malo pa ako si i ti ovamo aj' ono da se davim,uhvati me grč ili... i ti me spasiš
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #246 poslato: Jul 28, 2007, 13:47:32 » |
|
poceo sam konacno da sredjujem fitjku... al ne mogu po suncu, sprzi me! a i da se pohvalim imam oko 16000 pesama sa tendencijom rasta i povecavanja
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #248 poslato: Jul 28, 2007, 16:27:56 » |
|
Ja necu reci shta, ali imam da se hvalim...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #249 poslato: Jul 28, 2007, 17:19:32 » |
|
Dobro nam dosla tufnice... Verujem da je bilo extra... Dobila sam od drugarice koja je juce dosla iz Hrvatske mnoogoo lepo prasence - igrackicu... hehe ja sam mom drustvu odmah rekla da ne ocekuju nikakve poklone jer cu ih ionako hraniti ovih nekoliko dana...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #250 poslato: Jul 28, 2007, 17:47:39 » |
|
...ŽIVA SAM:)...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #251 poslato: Jul 28, 2007, 18:23:28 » |
|
pohvali se... nemoj da se ustrucavas...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
m@rij@
|
|
« Odgovor #252 poslato: Jul 28, 2007, 18:34:28 » |
|
Dobila sam jaaaaaaako lep srebrni prsten... cvetic,bele latice i mali kamencic... skakutjem od srece! Radim jos nedelju dana....pa godisnji... Idem na moooooreeeee....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #253 poslato: Jul 28, 2007, 19:53:22 » |
|
pohvali se... nemoj da se ustrucavas... Nebiste to cenili kao ja...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #254 poslato: Jul 28, 2007, 22:20:52 » |
|
idem u skitnju,sa novom frizuricom koja mi mnogo dobro stoji...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|