Grozdana
|
|
« Odgovor #30 poslato: Jul 02, 2007, 00:47:50 » |
|
Sestra mi je na moru,a cale ide u banju,a mama radi drugu smenu..............tako da...dodjite na zurku
|
|
|
Sačuvana
|
I am coming,nobody to stop me,nobody can hold me,nobody controll me...
|
|
|
DRAQLA
|
|
« Odgovor #31 poslato: Jul 02, 2007, 00:48:47 » |
|
moze,moze...
|
|
|
Sačuvana
|
...evo ja ću biti tvoj najbolji drug, pa svrati na kafu ili na fuk...
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #33 poslato: Jul 02, 2007, 10:34:53 » |
|
jooj...super. Ja isto pjevam u horu - idem na muzičku, i...prosječna sam, jer niko nije otkrio moj talent...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #34 poslato: Jul 02, 2007, 11:54:45 » |
|
Jedva chekam da te slusham kad dodjesh u BG
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
MajaSM91
|
|
« Odgovor #35 poslato: Jul 02, 2007, 12:11:49 » |
|
Sledece godine cu se kandidovati za predsednicu...
|
|
|
Sačuvana
|
...svaki tvoj poljubac jos uvek osecam na kozi, pamtim svaki tvoj dodir...zelim te celom dusom i telom...a ti si tako daleko...volim te Aleksa...
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #36 poslato: Jul 02, 2007, 12:12:36 » |
|
Ma sjajno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #37 poslato: Jul 02, 2007, 12:30:02 » |
|
Krasno, a ti ćeš biti ministar... hehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #38 poslato: Jul 02, 2007, 12:43:54 » |
|
Odbrane, normalno...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #39 poslato: Jul 02, 2007, 12:50:07 » |
|
Uh... Prije napada.. hehe...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #40 poslato: Jul 02, 2007, 12:50:35 » |
|
Mozhe i to...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #41 poslato: Jul 02, 2007, 12:53:45 » |
|
hehehehehe....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SBgirl07
|
|
« Odgovor #42 poslato: Jul 02, 2007, 16:51:05 » |
|
trenutno se nemam s cime pohvaliti.... šmrc....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #43 poslato: Jul 02, 2007, 16:53:39 » |
|
ja mogu samo da se pohvalim da cu da idem da radim... tj. da sredjujem moju fitju..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #44 poslato: Jul 02, 2007, 18:44:18 » |
|
Upisala sam fax na budzet kupila ventilator i digitalnu kameru!!!!! A da idem na more u CG, a onda u Grcku...
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
|