ciganche:)
|
|
« Odgovor #1605 poslato: Januar 22, 2011, 15:39:49 » |
|
ja se 'skinula' sa facebooka
|
|
|
Sačuvana
|
Everything will be OKAY in the end. If it is NOT okay, it is not the END.
ja cu naci novog princa, al za mene ce moj tata uvek biti kralj ♥ ♥ ♥
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #1606 poslato: Januar 25, 2011, 01:08:18 » |
|
ja se 'skinula' sa facebooka lepo, lepo... Ja.. snimio 5 emisiju...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #1607 poslato: Januar 28, 2011, 09:20:12 » |
|
ja se 'skinula' sa facebooka lepo, lepo... Ja.. snimio 5 emisiju... Ljepooooo, ljepoooooo... New knjiga u štampi!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
^Candy Man^
|
|
« Odgovor #1608 poslato: Januar 28, 2011, 11:53:28 » |
|
Shvatio sam ko je ciganche..
|
|
|
Sačuvana
|
Moj je zivot Svicarska,skoro pa savrsen k'o blistavi brilijant,vjestom rukom izbrusen... Hocu ja jedan ovakav...
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #1610 poslato: Februar 21, 2011, 14:23:24 » |
|
Bravo Nado!!! Divno! Čestitam od srcaaaa! I neka je sa srećom, dugovečno i plodno.. A jel' znaš da se ovde skoro i ne vidi ko je ćerka, ko sestra, a ko majka?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #1612 poslato: Februar 21, 2011, 15:08:33 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
^Candy Man^
|
|
« Odgovor #1613 poslato: Februar 21, 2011, 19:05:35 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Moj je zivot Svicarska,skoro pa savrsen k'o blistavi brilijant,vjestom rukom izbrusen... Hocu ja jedan ovakav...
|
|
|
^Candy Man^
|
|
« Odgovor #1614 poslato: Mart 05, 2011, 16:52:30 » |
|
Evo ovako,pocinjem da radim od ponedeljka u firmi koja se zove Herbalife. Bavi se proizvodnjom prodajom preparata za mrsavljenje za gojenje za odrzavanje forme, za ciscenje lica, zamenski obroci i sve zivo na prirodnoj bazi i sad pravim spisak ljudi koje znam pa cu da ih zovem sve od nedelje da pitam jesu zainteresovani. Jel ima ovde zainteresovanih?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Њавица
|
|
« Odgovor #1615 poslato: Mart 05, 2011, 19:56:15 » |
|
..Mene uvek mozes da zoves Ali da ne pricas u vezi tog proizvoda hahahah :PPP Ja da se pohvalim da sam sredila sve svoje ocene, da zavrsavam maturski uskoro I tako, opet sam sljivicanstvena devojcica, sa kratkom kosom (kmee ;( ) i krecem na hip hop, cu djuuuskaaam
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #1616 poslato: Mart 06, 2011, 19:45:57 » |
|
Evo ovako,pocinjem da radim od ponedeljka u firmi koja se zove Herbalife. Bavi se proizvodnjom prodajom preparata za mrsavljenje za gojenje za odrzavanje forme, za ciscenje lica, zamenski obroci i sve zivo na prirodnoj bazi i sad pravim spisak ljudi koje znam pa cu da ih zovem sve od nedelje da pitam jesu zainteresovani. Jel ima ovde zainteresovanih? prodajes? meni treba nesto za mrsavljenje al da nije skupo i da deluje
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
^Candy Man^
|
|
« Odgovor #1617 poslato: Mart 18, 2011, 13:33:48 » |
|
Odustao sam. xD Zbog mojih. kao zavrsi skolu prvo. tkd nis od toga ali mogu da te spojim sa likom koji je hteo da me ubaci u sve to. a hteo sam da se pohvalim da sam pazario fon. Sonny ericson w302c. radjen za kinesko trziste i kupljenn u pekingu. :/ ali nije to toliko strasno koliko zvuci. za 30 evra extra.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #1618 poslato: Mart 28, 2011, 23:56:58 » |
|
Naucih uvod od Hot for the teacher
|
|
|