|
lejenica
|
|
« Odgovor #1576 poslato: Oktobar 01, 2010, 11:32:24 » |
|
Ideeeeeeeeeeeem..... Napisala sam belešku na fb, voljela bih pročitati tvoje mišljenje.. Ljubim vas i volim sve. Vi ste moja druga familija i znam da ćete misliti na mene kao i ja na vas....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #1578 poslato: Oktobar 01, 2010, 17:04:32 » |
|
čestitammm a jel to znači da nećeš bit ovde za 29. :/ Neeeee. neee.e... Leja stiže i tamo. :*
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #1579 poslato: Oktobar 12, 2010, 19:28:39 » |
|
Popela sam Kilimanjaro!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #1580 poslato: Oktobar 13, 2010, 05:51:39 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
^Candy Man^
|
|
« Odgovor #1581 poslato: Oktobar 14, 2010, 08:44:04 » |
|
Obisao malo Evropu, Bratislava Prag i Bec nikad vise nece biti isti..
|
|
|
Sačuvana
|
Moj je zivot Svicarska,skoro pa savrsen k'o blistavi brilijant,vjestom rukom izbrusen... Hocu ja jedan ovakav...
|
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #1584 poslato: Oktobar 15, 2010, 03:57:49 » |
|
Ma ništa Nado, samo je malo video inostranstvo pa se malo promenio od tog iskustva..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
^Candy Man^
|
|
« Odgovor #1586 poslato: Oktobar 28, 2010, 20:23:43 » |
|
Ma ništa Nado, samo je malo video inostranstvo pa se malo promenio od tog iskustva.. haha, ma znaaan neg se zezan malo sad kad budu videli bilo koga sa terotorije bivse Juge bezace glavom bez obzira. prevrnuli smo hotel na glavacke..xD O:) A inace ako se secate Ja i moja ljubav(samo da znati Candy Man se zeni uskoro ako bog da )... ovog devojceta e pa pomirili smo se.. I sad sam jaaaako happy i zaljubljen i od svih srecnih budala na ovom svetu ja sam najsrecnija..
|
|
|
Sačuvana
|
Moj je zivot Svicarska,skoro pa savrsen k'o blistavi brilijant,vjestom rukom izbrusen... Hocu ja jedan ovakav...
|
|
|
:) hope
|
|
« Odgovor #1587 poslato: Oktobar 31, 2010, 22:10:37 » |
|
Ma ništa Nado, samo je malo video inostranstvo pa se malo promenio od tog iskustva.. haha, ma znaaan neg se zezan malo sad kad budu videli bilo koga sa terotorije bivse Juge bezace glavom bez obzira. prevrnuli smo hotel na glavacke..xD O:) A inace ako se secate Ja i moja ljubav(samo da znati Candy Man se zeni uskoro ako bog da )... ovog devojceta e pa pomirili smo se.. I sad sam jaaaako happy i zaljubljen i od svih srecnih budala na ovom svetu ja sam najsrecnija.. oo,ako vas je lipo vidit
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #1588 poslato: Novembar 01, 2010, 09:15:01 » |
|
Kaaaako ti je promakloooo? :* :* :* Nemoj slučaaaajno, ali sluuuuučajno da se ne vidimo ove godine u Jajcu. Hvalaaaaaaa
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #1589 poslato: Novembar 01, 2010, 09:15:27 » |