|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #768 poslato: Jul 09, 2008, 14:33:00 » |
|
Koje je to ludilo Mici...meni ne bi dali da sednem u kola,ni da je smak sveta....
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #769 poslato: Jul 09, 2008, 14:38:17 » |
|
Dodzi ako smes! Sto se mene tice ok je... Jooooj ljudi da samo znate kako klizi... uhhh... leti.. ma leti bre... mmmm... @intro: Hehe, kad im je moj insturktor rekao da sam zaista dobar vozac - od tog trena mogu da uzimam auto uvek! Samo vozacku nigde ne pokazujem - haos kako sam odvratno ispala...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #770 poslato: Jul 09, 2008, 14:45:17 » |
|
E pa svaka ti cast....a mogu da zamislim kako leti. Ja sam jednom jedva izmolila brata da mi da da vozim kola,i on je izmislio pricu kako zamalo da udarim u bunar dok sam vozila...
|
|
|
Sačuvana
|
You called and so I came To turn the night on So turn the lights off My work is never done It's the story of my life I've been turning the night on You'll never forget me When the morning comes...
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #771 poslato: Jul 09, 2008, 18:33:05 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
...life is what you make of it...
|
|
|
|
-intro-
|
|
« Odgovor #773 poslato: Jul 10, 2008, 00:04:42 » |
|
Svaka cast,nema sta...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #774 poslato: Jul 10, 2008, 00:05:34 » |
|
cestitam! a sta si ti upisala
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #776 poslato: Jul 10, 2008, 00:09:52 » |
|
a daaa.....rece.... ja pedagogiju....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
alice in velvet
|
|
« Odgovor #777 poslato: Jul 10, 2008, 00:11:56 » |
|
paaa daa...rekoh... ajd pedagogija je cool samo da nije ekonomija
|
|
|
Sačuvana
|
Na jedno uvo ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo ako mi priđu sa prave strane
|
|
|
***sReBrNa*GaLeBiCa***
|
|
« Odgovor #778 poslato: Jul 10, 2008, 00:33:00 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #779 poslato: Jul 10, 2008, 06:21:19 » |
|
Uh, ne da je bio dobar zvuk sinoć, nego zubi otpadaju! Čestitamo Tamarice, još jednom.. Evo još jednog razloga da se hvalim, mada ne volim to..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|