|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #2446 poslato: Mart 09, 2008, 11:22:06 » |
|
uff, po njegovom nicku neznam bil uspjela išta... brrr - uplaših se, a ja mislila da je nestao 4ever Sto se plasis? Nema razloga... Mi se samo pritajimo i cekamo dobru priliku
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #2448 poslato: Mart 09, 2008, 11:51:17 » |
|
Samo polako... Ne ujedam ja... Volia bi doci u lipu dalmaciju... I Knin videti...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #2450 poslato: Mart 09, 2008, 11:57:07 » |
|
Samo polako... Ne ujedam ja... Volia bi doci u lipu dalmaciju... I Knin videti...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #2452 poslato: Mart 09, 2008, 20:31:37 » |
|
Ko je hteo mogao je da me nadje... Svratio malo, cisto da vidim dal' postoji potreba za ministrom odbrane...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #2453 poslato: Mart 09, 2008, 21:25:45 » |
|
Ja sam htela da te nadjem... ali nisam mogla... nikako... a jako sam htela.... pogotovu kad sam bila u Bg-u...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #2454 poslato: Mart 09, 2008, 21:33:20 » |
|
Znas kako si mogla da me nadjes...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #2455 poslato: Mart 09, 2008, 21:37:19 » |
|
Ne... kako... ?
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #2457 poslato: Mart 10, 2008, 02:40:05 » |
|
He he... Pa sad sam već siguran da bi posle ozbiljnih razgovora, krenuli na one neozbiljne.. he he..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
miss lara
|
|
« Odgovor #2458 poslato: Mart 10, 2008, 07:03:29 » |
|
upoznali bi se i ludovali
|
|
|
Sačuvana
|
voli jer hrabri vole a kukavice cekaju da budu voljene.........
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #2459 poslato: Mart 10, 2008, 08:23:23 » |
|
Ne... kako... ?
Preko premijerke...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|