natasa16
|
|
« Odgovor #810 poslato: Avgust 01, 2007, 15:03:57 » |
|
sa bandicem , e pa on pivo ja sok"!
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #811 poslato: Avgust 01, 2007, 15:17:19 » |
|
Slushali bi JK
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #812 poslato: Avgust 01, 2007, 15:19:54 » |
|
ha ha ha ne bi slusali jk , slusali bi sta god ti hoces
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #813 poslato: Avgust 01, 2007, 15:20:25 » |
|
Mozhe i JK, svejedno...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #814 poslato: Avgust 01, 2007, 15:24:29 » |
|
Pucali bi, bacali bombe i tako obicne stvari...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #815 poslato: Avgust 01, 2007, 15:26:39 » |
|
Moca me chita kao bukvar... Sa Mocom bi vozio kamion...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #816 poslato: Avgust 01, 2007, 15:27:21 » |
|
ha ha ha
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #817 poslato: Avgust 01, 2007, 15:30:22 » |
|
Natu bi terao da mi chita njene pesme
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #818 poslato: Avgust 01, 2007, 15:46:10 » |
|
a svidja ti se navikla-ona pesma sto sam napisala
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #819 poslato: Avgust 01, 2007, 15:51:27 » |
|
AXA Hocu da chujem josh
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #820 poslato: Avgust 01, 2007, 16:21:00 » |
|
j love all who love me
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #821 poslato: Avgust 01, 2007, 19:00:25 » |
|
Nato, nema problema. Uzmi sok, ja castim.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #822 poslato: Avgust 01, 2007, 22:41:08 » |
|
Ne znam, ne poznajem ga... Gle, gle... Zvezdaš ... pa još sluša dobru muziku... Ma, osoba iznad je super!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #823 poslato: Avgust 02, 2007, 09:40:27 » |
|
Hvala, hvala ...
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #824 poslato: Avgust 02, 2007, 11:29:08 » |
|
ti zvezdo okreni se ka nama, slushaj pesme shto peva marakana... isho bih s'njim na derbi, i kad sve zvezdine tekme... respect
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|