mrkva
|
|
« Odgovor #765 poslato: Jul 30, 2007, 16:57:08 » |
|
sa mici? zna ona sta bi...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #767 poslato: Jul 30, 2007, 21:31:15 » |
|
Snasao bih se lako sa Mici...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #768 poslato: Jul 30, 2007, 22:15:52 » |
|
Snasao bih se lako sa Mici...
Stvarno...a kako to...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #769 poslato: Jul 30, 2007, 22:18:21 » |
|
Ja i Mici... Tukli bi Shvajcarce, jbm li im sve po spisku...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #771 poslato: Jul 30, 2007, 22:25:08 » |
|
Ja i Mici... Tukli bi Shvajcarce, jbm li im sve po spisku...
Cim dodjem u BG... ja nosim svoj pajser... Mozhemo da damo oglas : "Bijemo po ambasadama, nosimo alat sa sobom"
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #772 poslato: Jul 30, 2007, 22:25:46 » |
|
Veruj mi Chaki imali bi posla preko glave... Dobar je to biznis...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #773 poslato: Jul 30, 2007, 22:27:16 » |
|
I zaradili bi kintu... Sa Mici bi igrao na njenoj svadbi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #774 poslato: Jul 30, 2007, 22:32:14 » |
|
Opet on sa svadbom... ccc... more bre... prvo cu tebe pajserom pa tek onda djabudjawe Shvajcarce...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #775 poslato: Jul 30, 2007, 22:33:40 » |
|
OK, ali kako cemo onda da igramo na tvojoj svadbi ako me odvalish pajserom?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #776 poslato: Jul 30, 2007, 22:34:43 » |
|
Znaci ubicu te pa ces kao marioneta na svadbi da mi igras... uh....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #777 poslato: Jul 31, 2007, 01:16:19 » |
|
hm, sa mici? shto shta...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Moca
|
|
« Odgovor #778 poslato: Jul 31, 2007, 02:36:05 » |
|
Sa Mrkvom bi se verovatno negde zapio...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lejenica
|
|
« Odgovor #779 poslato: Jul 31, 2007, 11:20:32 » |
|
Troshio bi lozu sa njom i Bandicem... I naravno slushali bi chetnichke pesme, u inat separatistima...
E čuš pa mi pjevamo stalno četničke pjesme u inat separatistima tj. u inat meni ali koga briga, nego ova te loza čeka,prava crnogorska domaća pa kad se ponapijate ti i Bandić i počnete da pjevate ''Još ne sviće rujna zora...''Mici i ti bi mogla sa nama ali sok da piješ jer bi od loze slabo viđela forum uređivati Mislio sam u inat OSTALIM separatistima... Pa nas troje smo zajedno pevali chetnichke... Paaa, znam da smo zajedno pjevali zbog toga mi je to i vrh. Kad nemam kome da ćeram inat ja lijepo sama sebi Da ne preskačem mocu, nije red. Sa njim bih vozila kamion ako bi me pustio, misllllim nebih mu sjela u krilo da ga ne spljoštim ali neka bude blizu da pripomogne neđe da smotam u krivinu. kao u vicu ''što ste vi kamiondžije opasni, vi iza prve krivine stoperku''....
|
|
« Poslednja izmena: Jul 31, 2007, 11:23:41 lejenica »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|