ChEtNiK
|
|
« Odgovor #690 poslato: Jul 26, 2007, 21:54:45 » |
|
Nemam brke, a i Bandica interesuje... Napisi mi na pvt
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #691 poslato: Jul 26, 2007, 21:56:19 » |
|
shalim se malo,ok?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #692 poslato: Jul 26, 2007, 21:57:36 » |
|
Ma samo sam hteo malo da te muchim, ali dobro si se snashla... Nedash se zbuniti...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #693 poslato: Jul 26, 2007, 21:59:06 » |
|
sadisto,ovako malu macu...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #694 poslato: Jul 26, 2007, 22:00:42 » |
|
Ja mace mazim i pazim Da li ti smeta rep kada sedish pred kompom?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #696 poslato: Jul 26, 2007, 22:03:53 » |
|
Šta sa ovako slatkim stvorenjem raditi? Neznam, reći ću vam kad se budemo videli.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #697 poslato: Jul 26, 2007, 22:04:28 » |
|
Tebi?MOram da idem,ovu diskusiju tjemo nastaviti obavezno Ma jel TEBI smeta rep dok sedish pred kompom
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #698 poslato: Jul 26, 2007, 22:05:16 » |
|
Sa Zenom bi svirao gitaricu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #699 poslato: Jul 26, 2007, 22:06:28 » |
|
Izgrizi svoj od muke
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #700 poslato: Jul 26, 2007, 22:09:47 » |
|
Grizli bi nokte, a repove bi ostavili.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #701 poslato: Jul 26, 2007, 22:18:38 » |
|
PITICEMO KAFICU.... jupiiii.... jedwa chekam....
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #702 poslato: Jul 26, 2007, 23:26:08 » |
|
Mogu i ja s vama??
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #704 poslato: Jul 27, 2007, 09:36:20 » |
|
Jeste. Bas si ljubopitljiv.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
|