ZenTale
|
|
« Odgovor #675 poslato: Jul 26, 2007, 02:51:47 » |
|
Družio bih se sa ovom finom curicom.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #676 poslato: Jul 26, 2007, 03:19:57 » |
|
He, i ja bi se druzila ( upas cu se druziti) sa ovom finim Taletom...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #677 poslato: Jul 26, 2007, 04:15:19 » |
|
Oćemo, oćemo, i biće fiiino
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #679 poslato: Jul 26, 2007, 05:05:55 » |
|
He he, zamalo da dođemo da sviramo otvaranje Bazena u Aleksincu.. al bili smo zauzeti tog dana.. Biće opet prilike.. nadam se, Micika. Definitivno nešto fino...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #680 poslato: Jul 26, 2007, 09:51:29 » |
|
To znamo. I mi smo fini momci.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #681 poslato: Jul 26, 2007, 15:02:14 » |
|
chetnik,ne znam te...jos uvek Pa shto onda pishesh onakve postove? Nasrcesh na moju lichnos'. Upoznacemo se... I molim te objasni shta si mislila onim da bi "zavrsila ispod"
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #682 poslato: Jul 26, 2007, 15:46:20 » |
|
chetnik,ne znam te...jos uvek Pa shto onda pishesh onakve postove? Nasrcesh na moju lichnos'. Upoznacemo se... I molim te objasni shta si mislila onim da bi "zavrsila ispod" Joj, šta mi je sad palo na pamet ... Nema veze. Čekamo odgovor.
|
|
|
Sačuvana
|
" ... Нисам знао да љубав дубока, зараза је, да је куга, стријела. Пришла је и заклопљена ока, Бандићу је памет одузела ... "
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #683 poslato: Jul 26, 2007, 15:52:06 » |
|
chetnik,ne znam te...jos uvek Pa shto onda pishesh onakve postove? Nasrcesh na moju lichnos'. Upoznacemo se... I molim te objasni shta si mislila onim da bi "zavrsila ispod" Joj, šta mi je sad palo na pamet ... Nema veze. Čekamo odgovor. I meni je...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
Милан Бандић
|
|
« Odgovor #684 poslato: Jul 26, 2007, 17:16:14 » |
|
AJDE!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #685 poslato: Jul 26, 2007, 19:49:52 » |
|
hmmm... Smišljala kome ćemo hakovat blog... hehehehe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #687 poslato: Jul 26, 2007, 21:34:48 » |
|
Smejali bi se kao idijoti
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #688 poslato: Jul 26, 2007, 21:51:04 » |
|
chetnik,ne znam te...jos uvek Pa shto onda pishesh onakve postove? Nasrcesh na moju lichnos'. Upoznacemo se... I molim te objasni shta si mislila onim da bi "zavrsila ispod" Evo
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #689 poslato: Jul 26, 2007, 21:53:08 » |
|
pochupala bih mu brke... shto te bash sve interesuje?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|