|
|
ViTeZ_KoJa :)
|
|
« Odgovor #4007 poslato: Mart 28, 2009, 15:12:37 » |
|
pridruzio bih se zenu i njoj u kartama...
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #4008 poslato: April 04, 2009, 13:59:12 » |
|
Moze, da vas razbijem malo... zadnji put kad sam igrala remi nekih 20 partija nisam izlazila iz minusa I na kraju naravno pobedila... ja imala mozda 40 a ostali po 1000 i nesto hihihi...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
|
« Odgovor #4009 poslato: April 04, 2009, 20:18:13 » |
|
nikad nisam znao da igram karte samo ove igre znam da nekog zajebes.. kao npr. tac i te stvari... igrali bi tach !
|
|
|
Sačuvana
|
One Stone is Enough to break a Glass..... One sentence is Enough to break a heart....... One Second is Enough to fall In Love ... and .... One Love is Enough to make worse a whole Life!
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #4010 poslato: April 04, 2009, 21:57:49 » |
|
ispricala se....xD
|
|
|
Sačuvana
|
dvojica su gluplji od jednog!
|
|
|
|
|
« Odgovor #4011 poslato: April 04, 2009, 22:00:39 » |
|
ispricali bi se uz setnju neq !
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #4013 poslato: April 04, 2009, 22:22:30 » |
|
je L' domaca? isli bi u bioskop, na neki filmic bi bacili oko...a posle toga bi isli da me micika upozna sa cimerkama !
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #4014 poslato: April 04, 2009, 22:25:53 » |
|
Naravski da je domaca, ne trujem se ja sa vestacki alkoholi sto sam domace vino pila pre neki dan... jaoooj... al' popilo se U moze i filmic i upoznavanje sa cimercicama...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
|
|
« Odgovor #4015 poslato: April 04, 2009, 22:37:02 » |
|
isal bi sad sa mnom da igra left 4 dead aaaa samo sto bi se ona uplasila ! :p
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #4017 poslato: April 04, 2009, 22:42:02 » |
|
pa znam salim te kako moj zastitnik da se plasi neceg? pa to je najveci vic... e to je jedna igraca sa zombijim napada te njih hiljadu i ti se sa ekipom od 4 clana branis...extra je..ja ne volim igrice stvarno ih ne igram ali ovo je vrhhhhh ! uplatio bi joj vreme u igraonici ...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
makilika
|
|
« Odgovor #4018 poslato: April 05, 2009, 00:17:11 » |
|
mozda bismo igrali cs....ako igra... )
|
|
|
Sačuvana
|
dvojica su gluplji od jednog!
|
|
|
ciganche:)
|
|
« Odgovor #4019 poslato: April 05, 2009, 00:30:24 » |
|
upoznale bi se.....za pocetak
|
|
|
Sačuvana
|
Everything will be OKAY in the end. If it is NOT okay, it is not the END.
ja cu naci novog princa, al za mene ce moj tata uvek biti kralj ♥ ♥ ♥
|
|
|
|