lejenica
|
|
« Odgovor #15 poslato: Jun 27, 2007, 02:31:53 » |
|
Hm, ma ovo je doobro Mici.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
djtufna
|
|
« Odgovor #16 poslato: Jun 27, 2007, 12:22:52 » |
|
Ljudi ukoliko ne prestanete da se svadjate ja brisem ovo... !!!
Ma sta bre brises?! NI slucajno! Niko se nije ni svadjao... Crnogorci definitivnno najjaci!!!! Ali mnogo mi je gotivno i za Makedonce!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can it swing from a web? No he can't he's a pig LOOK OUT HERE COMES THE SPIDER PIG!!!!
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #17 poslato: Jun 27, 2007, 12:38:58 » |
|
Nema potrebe da ovo brises... Ali... Rat je prekinut taman kad smo mi počeli pobjeđivat, odnosno vraćat svoje gradove... I, ne...nisam pogledala onaj klip, zato jer onaj prosli koji si mi poslo je bio S*ANJE... U vas poginulo 100 ljudi, u nas 10000... glupo...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #18 poslato: Jun 27, 2007, 13:27:50 » |
|
Kako smo mi opkolili Srebrenicu iz pravca Zvornik, Tikvraici, Zaklopacha, Brlozhnik onaj krmak Naser Oric pokushao da pobegne iz obrucha i izgubio 5000 ljudi... Al ste pobedili svaka vam chast... Jesmo li zajedno sa Babovima oslobodili Veliku Kladushu... Sa kim se ja raspravljam o vojsci, qkala mi majka...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #19 poslato: Jun 27, 2007, 13:31:38 » |
|
A u klipu na ovoj temi, regruti polazhu zakletvu. Kada im spiker kazhe zaklinjem se da cu cuvati nezavisnost Bosne i Hercegovine, oni kazhu REPUBLIKE SRPSKE. To je tako vec 10 godina...
|
|
|
Sačuvana
|
__§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _________§§§§_________ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ §§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ _________§§§§_________ __§§§§§__§§§§__§§§§§__ _____§§__§§§§__§§_____ _____§§__§§§§__§§_____ __§§§§§__§§§§__§§§§§__
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #20 poslato: Jun 27, 2007, 21:53:29 » |
|
Ljudi ukoliko ne prestanete da se svadjate ja brisem ovo... !!!
Ma sta bre brises?! NI slucajno! Niko se nije ni svadjao... Crnogorci definitivnno najjaci!!!! Ali mnogo mi je gotivno i za Makedonce!!!! Ma sve je ovo veliko zezanje..ne znam sta su se ubacili ovo dvoje... Emina, Chedo PRESTANITE sa prepucavanjem...!!!
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
ChEtNiK
|
|
« Odgovor #21 poslato: Jun 27, 2007, 22:43:11 » |
|
Nisam ja pocheo, ali ja cu stati...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #22 poslato: Jun 28, 2007, 01:46:53 » |
|
Nisam ja pocheo, ali ja cu stati...
Bravo chedo... hvaja...
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #23 poslato: Jun 28, 2007, 09:23:54 » |
|
Samo Vas gledam.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #24 poslato: Jun 28, 2007, 11:00:38 » |
|
...Na ovo sto si ti rekao, imam odgovor, i mogu ti ga poslat u privatnoj poruci...Ako hoćeš.. Ovdje...neću više se svadjati, i mogu reći da nije loše ovo...Honey-mici...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tifone
|
|
« Odgovor #25 poslato: Jul 29, 2007, 16:56:19 » |
|
mici haverice opis svih nacija je 99% istina zaboravila si da nam je zajdnicko da imamo 50% siromasnih 40% nekako sastavlja kraj sa krajem i 10% onih koji su uspijeli navuc raju na nacinoalizam tih 10% svih nacija zajedno piju jedu zavrsavaju jedni drugima sve sto treba jednostavno uzivaju a emina i cetnik i takvi ko njih dvoje nek se svadjaju nek se mrze dok se normalan svijet ujedinjuje na kraju kad svi udju u eu mi cemo htjeli nehtjeli ako zelimo nedje otputovat morat jedni drugima u goste 10 RAZLOGA ZASTO BITI BEZ PREDRASUDA 1 jer biti ubjedjen da si najbolji neznaci da jesi 2 kratak je zivot da bi ga potrosio-la na mrznju 3 druziti se sa drugacijim znaci nauciti nesto novo 4 moci otici bilo dje a ne osjecati se lose 5 zezati se sa drugacijima na svoj ili njihov racun 6 i smijati se na sve to 7 moci bariti zene-muskarce a da prvo ne pitas koje si nacije 8 reci exit my religion iako si bosanac 9 zivjeti svoj zivot i pustiti druge da ga zive 10 zaliti sve koji neznaju da je bez zivot predrasuda laksi TIFO BOSANCERO
|
|
« Poslednja izmena: Jul 31, 2007, 00:47:20 tifone »
|
Sačuvana
|
100% adrenalin mjesto krvi sad necu bit ni drugi ni treci sad bit cu prvi sad sam u neletu jer sad je bog na moj strani sad me sunce umiva ujutro pozitiva hrani
|
|
|
Smiley Face
|
|
« Odgovor #26 poslato: Jul 29, 2007, 21:53:48 » |
|
hmmm.. Pa dobro ti je ovo;)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #27 poslato: Jul 30, 2007, 01:45:35 » |
|
simpaticno...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #28 poslato: Jul 30, 2007, 15:30:10 » |
|
mici haverice opis svih nacija je 99% istina zaboravila si da nam je zajdnicko da imamo 50% siromasnih 40% nekako sastavlja kraj sa krajem i 10% onih koji su uspijeli navuc raju na nacinoalizam tih 10% svih nacija zajedno piju jedu zavrsavaju jedni drugima sve sto treba jednostavno uzivaju a emina i cetnik i takvi ko njih dvoje nek se svadjaju nek se mrze dok se normalan svijet ujedinjuje na kraju kad svi udju u eu mi cemo htjeli nehtjeli ako zelimo nedje otputovat morat jedni drugima u goste 10 RAZLOGA ZASTO BITI BEZ PRERASUDA 1 jer biti ubjedjen da si najbolji neznaci da jesi 2 kratak je zivot da bi ga potrosio-la na mrznju 3 druziti se sa drugacijim znaci nauciti nesto novo 4 moci otici bilo dje a ne osjecati se lose 5 zezati se sa drugacijima na svoj ili njihov racun 6 i smijati se na sve to 7 moci bariti zene-muskarce a da prvo ne pitas koje si nacije 8 reci exit my religion iako si bosanac 9 zivjeti svoj zivot i pustiti druge da ga zive 10 zalite sve koji neznaju da je bez zivot predrasuda laksi TIFO BOSANCERO
Care...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|