honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #210 poslato: Avgust 15, 2007, 22:32:37 » |
|
mrzim sebe i njega i obaveze i moje probe i njegove probe i nastupe i neka sve ide u k.... mrzim sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
Sačuvana
|
Of all the things I've lost, I miss my mind the most. Mark Twain
|
|
|
Skorpija
|
|
« Odgovor #211 poslato: Avgust 15, 2007, 23:30:23 » |
|
dodje mi da krenem ulicom i da ubijam ljude zato shto mi je dosadno............. ubi se ljudi, neznam shta mi je!!!!!!!!!!!
Nemoj nasumice, daću ti ja spisak
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Grozdana
|
|
« Odgovor #213 poslato: Avgust 16, 2007, 01:49:31 » |
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MRZIM GAAAAA
|
|
|
Sačuvana
|
I am coming,nobody to stop me,nobody can hold me,nobody controll me...
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #214 poslato: Avgust 16, 2007, 01:56:05 » |
|
Mrkvonjo dodji do mene da mi roknes par osoba: dirigenticu i njegovog koreografa i upravnika i sefa i sve tamo galvonje.... koje mrzimmmm.. Joj ala sam besna..... aaaaaaa....grrrrrr...ujedammmmm.....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
LiDiJa83
|
|
« Odgovor #215 poslato: Avgust 16, 2007, 02:00:17 » |
|
Mrzim ovaj jebeni zivot i ovu shugavu Belgiju!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mrkva
|
|
« Odgovor #216 poslato: Avgust 16, 2007, 02:25:35 » |
|
moze spisak... al trenutno nisam besan pa kad budem krenucu redom... jel vam odgovara?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
honey_mici Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
« Odgovor #217 poslato: Avgust 16, 2007, 02:27:58 » |
|
NE - ja 'ocu sad.... odmah da ih neko rokne... Sutra vec ni ja necu biti besna...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #218 poslato: Avgust 16, 2007, 08:09:15 » |
|
Samo Vas gledam!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #219 poslato: Avgust 16, 2007, 15:22:10 » |
|
smesni ste
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
|
natasa16
|
|
« Odgovor #221 poslato: Avgust 16, 2007, 15:24:54 » |
|
ha ha ha mrzim jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
Sačuvana
|
Mozes me mrzeti i pljuvati moju temu ali ja sam za tebe kucko broj 1,ovde i u svemu!!!!!!!!!!
|
|
|
marsovche
|
|
« Odgovor #222 poslato: Avgust 17, 2007, 02:34:57 » |
|
...sat vremena sam slusala o dejtu moje drugarice...od reci do reci-sta je rekao,uradio,gde mu je bila ruka,noga,glava,kako je pogledao...nije da nemam strepljenja,ali sve ima svoje granice...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZenTale
|
|
« Odgovor #223 poslato: Avgust 17, 2007, 04:09:32 » |
|
he he.. extra smešno.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
miliza
|
|
« Odgovor #224 poslato: Avgust 17, 2007, 11:57:02 » |
|
...sat vremena sam slusala o dejtu moje drugarice...od reci do reci-sta je rekao,uradio,gde mu je bila ruka,noga,glava,kako je pogledao...nije da nemam strepljenja,ali sve ima svoje granice...
ma i ja....bla bla bla-prica ona,ja ...axa,axa,axa,....i onda mu je rekla trutj...i bla...bla....a ja zev...pa malo vetji zev....jooooooojjjjjjj!ja stigla tek da kazem ,nije mi losh dan!!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|